Όταν ο Πάρντο «αγριεύει» στην Ευρώπη! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Όταν ο Πάρντο «αγριεύει» στην Ευρώπη! (vids)

bet365

Ο Φελίπε Πάρντο έβαλε ξανά με τον Ολυμπιακό 2 γκολ στο Champions League, έδειξε το γιατί παραμένει από τους πιο ποιοτικούς εξτρέμ του και το Gazzetta.gr θυμίζει... μαγικές του ευρωπαϊκές βραδιές.

Στα 27 του χρόνια ο διεθνής Κολομβιανός εξτρέμ και... πουλέν του Μάρκο Σίλβα ήρθε στον Ολυμπιακό από την Πορτογαλία ως ένας παίκτης ικανός να κάνει την διαφορά. Η πρώτη του σεζόν στο Λιμάνι ήταν ιδιαίτερα θετική, όμως η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη, ο Πάρντο είχε τα... θέματά του, βρέθηκε δανεικός στην ομάδα της Ναντ και λίγο έλλειψε να μην γυρίσει φέτος στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ακόμα και έτσι ο Φελίπε Πάρντο δεν ήταν στην πρώτη γραμμή των επιλογών του Μπέσνικ Χάσι. Ο ίδιος ένιωθε μέσα του πως έπρεπε να δώσει πολλές απαντήσεις: και για τα παραπανίσια κιλά που είχε κάποτε και για τα θέματα... προσαρμογής του από ένα σημείο και μετά και τα σκαμπανεβάσματά του.

Με τον Ολυμπιακό έφτασε στο σημείο να καλείται ξανά και στην Εθνική της χώρας του. Εμφανίσεις σαν και αυτήν με την Σπόρτινγκ στο Καραϊσκάκη με τα 2 γκολ στα τελευταία λεπτά (89' και 93') με τρομερές ατομικές ενέργειες και... μπούκες του δίνουν πολλούς και καλούς πόντους ενόψει της συνέχειας.

Έδειξε εκ νέου πως είναι από τους κορυφαίους εξτρέμ του υπάρχοντος ρόστερ του Ολυμπιακού. Με την φανέλα των Πειραιωτών συνολικά ο Πάρντο έχει 49 ματς με 13 γκολ και 12 ασίστ (σ.σ. φέτος έχει 2 γκολ και 2 ασίστ σε Ελλάδα και Ευρώπη) αλλά στο Champions League έχει κάνει τρεις δυνατές βραδιές:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 2-3 - 2017: Μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 77' και πήγε να το γυρίσει μόνος του! Σούπερ ενέργειες και ειδικά στο πρώτο του τέρμα. Σκόραρε στο 89' και το 93' κάνοντας τρομερό ματς και με τον κόσμο του Ολυμπιακού να τον αποθεώνει και να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 - 2015: Όλοι θυμούνται το απευθείας κόρνερ του Φορτούνη και το γκολ του Φινμπόγκασον στο τέλος. Όμως ο Πάρντο σε αυτό το ματς είχε βάλει και γκολ και είχε δώσει και την ασίστ στον Ισλανδό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 2-1 - 2015: Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 1-0, ο Πάρντο ήρθε από τον πάγκο στο 64' και σκόραρε στο 65' και το 90' για να κάνει η ομάδα του το come back και να κερδίσει. Δείτε πιο κάτω βίντεο από αυτά τα ματς:

* Ο Πάρντο και στο παρελθόν έχει σκοράρει σε ματς με Σπόρτινγκ στην Πορτογαλία.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα