«Θέλαμε να έρθουμε αλλά...»

«Θέλαμε να έρθουμε αλλά...»

Γιώργος Τσακίρης
«Θέλαμε να έρθουμε αλλά...»

bet365

Γκέντσογλου και Αλμέιδα ανυπομονούσαν για την άφιξη της ΑΕΚ στην Κροατία και το ματς με την Ριέκα ωστόσο όπως εξήγησε στο gazzetta.gr ο Έλληνας άσος της Χάιντουκ άναψε κόκκινο η ομάδα του Σπλιτ! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΡΙΕΚΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Σαχτάρ Ντόνετσκ – Νάπολι με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Ριέκα ο Σάββας Γκέντσογλου αρχικά και μετά (και) ο Αλμέιδα περίμεναν πως και πως να φτάσει η μέρα της άφιξης της Ένωσης. Ακόμη περισσότερο βέβαια ανυπομονούσαν για την αναμέτρηση αύριο ωστόσο όπως μας εξήγησε ο Σάββας Γκέντσογλου στην επικοινωνία μας δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο πλευρό της ΑΕΚ.

«Ήθελα πολύ να έρθω. Το ξέρεις γιατί το είχαμε συζητήσει και μαζί. Θέλαμε και οι δύο να έρθουμε αλλά δυστυχώς η ομάδα δεν μας το επιτρέπει», εξηγεί στο gazzetta.gr ο Έλληνας μέσος της ομάδας του Σπλιτ και ο λόγος για τον οποίο η Χάιντουκ άναψε... κόκκινο σε Γκέντσογλου και Αλμέιδα είναι το ματς της Κυριακής.

«Έρχεται το ματς με την Ριέκα και μας εξήγησαν ότι μπορεί να υπάρξει και να δημιουργηθεί πρόβλημα απ' τους οπαδούς της αντιπάλου μας. Είναι πολύ κρίμα γιατί είναι μόλις τρεις ώρες από εδώ και ήθελα πολύ να έρθω να δω την ομάδα", υπογράμμισε και δεν παρέλειψε να ευχηθεί: "Mακάρι να κερδίσει όμως, μπορεί και πιστεύω πολύ στην ΑΕΚ όπως την έχω δει. Αν παίξει όπως έχει πράξει έως τώρα και ειδικά όπως στο ματς με την Μπριζ τότε δεν θα έχει πρόβλημα»...

Ο Σάββας Γκέντσογλου συνεργάζεται ήδη μια χαρά με τον Αλμειδα και έχει ήδη μιλήσει μαζί του για την ΑΕΚ. Έχουν αναλύσει και οι δύο μεταξύ τους το παρελθόν τους στην Ένωση με τον Σάββα και για κοινά αγαπημένα πρόσωπα που είναι ακόμη στην ομάδα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα