Θεοδωρίδης: «Κάναμε τη μίνι-ανατροπή»

Θεοδωρίδης: «Κάναμε τη μίνι-ανατροπή»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Κάναμε τη μίνι-ανατροπή»

bet365

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα ήταν απαράδεκτη στο πρώτο ημίχρονο και έπλεξε το εγκώμιο του Πάρντο.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα βελτιωθεί έδειξε ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το αποψινό παιχνίδι. Για το οποίο ο Α' αντιπρόεδρος της ομάδας τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν... κατέβηκαν στο πρώτο ημίχρονο. «Δεν το περίμενε κανένας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν απαράδεκτοι. Εκαναν ότι ήθελαν και ήμασταν σαν αποδιοργανωμένοι .Δεν μάρκαρε κανένας. Οταν τρως γκολ τόσο νωρίς πέφτουν ... πέφτουν τα πόδια. Η Σπόρτινγκ είναι καταπληκτική ομάδα. Ομαδάρα. Στο δεύτερο ημίχρονο και με την προσθήκη του Πάρντο που τον θεωρώ πολύ καλό παίκτη γίναμε καλύτεροι. Μέχρι την στιγμή που μπήκε ήμασταν ακίνδυνοι, παρότι είχαμε βελτιωθεί. Ενθουσιάστηκε και ο κόσμος. Επρεπε να δείτε πως φέρονταν ο προπονητής της Σπόρτινγκ στους παίκτες του μετά το ματς Δεν το περίμεναν ούτε αυτοί πως θα πετύχουμε δύο γκολ. Τον άκουγα εγώ στα αποδυτήρια. Τι τους έσυρε... Εχουμε την ατυχία και έχουν χτυπήσει τρεις στόπερ και και χαραμίζεται ο Ρομαό. Ο στυλοβάτης της άμυνας είναι ο 'κόφτης'. Σήμερα κάναμε την ανατροπή, δηλαδή τη μίνι ανατροπή γιατί δεν κερδίσαμε», είπε αρχικά στην κάμερα του Cosmote TV.
Και συνέχισε. «Θα φτιάξουμε. Είναι σίγουρο αυτό. Θα βελτιωθούμε και θα ανταποδώσουμε την σημερινή ήττα στον κόσμο, σε ένα... απίθανο ματς. Εκεί που δεν το περιμένει κανένας. Δεν γίνεται να χάνει ο Ολυμπιακός με 3-0 μέσα στο γήπεδό του,. Εδώ έχουν λυγίσει η Γιουβέντους, η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και πολλοί άλλοι. Ηταν ένα καλό μάθημα για εμάς. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να προσέχεις πολύ την άμυνά σου».
Μετά τόνισε πως «η προσοχή μας πλέον είναι στο ελληνικό πρωτάθλημα που εξελίσσεται με τις διαιτησίες που βλέπετε. Να μας συγχωρέσει ο κόσμος για την σημερινή εμφάνιση».
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα