Η επόμενη... μέρα στον Ηρακλή

Η επόμενη... μέρα στον Ηρακλή

Δημήτρης Τομαράς
Η επόμενη... μέρα στον Ηρακλή

bet365

Ο Ερ. Ηρακλής μαζί με μία ειδική επιτροπή είναι σε συζητήσεις με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων για συμμετοχή του Γηραιού στην Α1 κατηγορία. Μέχρι Παρασκευή οι εξελίξεις και οι άλλες εκδοχές.
Αυτήν την στιγμή υπάρχει μία αόριστη επαφή με την πλευρά του κ. Δρακόπουλου και του Ηρακλή Αμπελοκήπων σε μία προσπάθεια να πάει ο Ηρακλής στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Θεσσαλονίκης. Η πλέον καθοριστική επαφή αναμένεται μέχρι την Παρασκευή, όπως και τα νεότερα. Συγκεκριμένα εκτός από τον Ερ. Ηρακλή υπάρχει μία ειδική επιτροπή του Γ.Σ. που θα συναντηθεί τις προσεχείς ημέρες με τον Ερασιτέχνη Ηρακλή Αμπελοκήπων για να δει εάν μπορεί να προχωρήσει το πλάνο.
Αυτή η ομάδα εφόσον τελεσφορήσουν οι επαφές θα γίνει στην συνέχεια Ηρακλής με στόχο την επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Οι άλλες δύο επιλογές; Η μία είναι Γ' τοπικό υπό την... σκέπη του Ερασιτέχνη και υπάρχει και η εκδοχή για Γ' Εθνική μετά όμως από πολιτική πρωτοβουλία για τα χρέη. Στον Ηρακλή έχουν ζητήσει να γίνει κάτι αντίστοιχο για την Παναχαϊκή, ούτως ώστε η ομάδα εάν πάει Γ' Εθνική κατηγορία και ανέβει ξανά να μην έχει τα ίδια οικονομικά... θέματα. Όσο για τον τεχνικό Κόστιτς και τους παίκτες του Ηρακλή; Προφανώς και χάνουν τα χρήματά τους και ορισμένοι έχουν ήδη επιλέξει τη νομική οδό. Υπήρξε μία διάθεση από Ερασιτέχνη και Γ.Σ. Ηρακλή για να βρεθούν κάποια χρήματα, όμως έχουν και εκείνοι τα δικά τους... βάρη και δεν φαίνεται να μπορούν να βοηθήσουν αυτήν την κατάσταση.
 

Τελευταία Νέα