Μαυρίας: «Προσοχή στον Αραούχο»

Μαυρίας: «Προσοχή στον Αραούχο»

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Μαυρίας: «Προσοχή στον Αραούχο»

bet365

Ο Χάρης Μαυρίας και η Ριέκα υποδέχονται την ΑΕΚ στην πρεμιέρα των ομίλων και 23χρονος εξτρέμ χτυπά... καμπανάκι για Αραούχο, Κλωναρίδη και Λάζαρο. «Καλύτερος ο Ολυμπιακός, δυνατή η φετινή ΑΕΚ» τόνισε ο παίκτης των Κροατών.

O Xάρης Μαυρίας έκανε ντεμπούτο με τη Ριέκα κόντρα στην Τσιμπάλια και όλα δείχνουν πως ο Ματίας Κεκ θα τον χρησιμοποιήσει και κόντρα στην ΑΕΚ. Ο διεθνής εξτρέμ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και οι Κροάτες τονίζουν πως δύσκολα θα χάσει τη θέση βασικού «Αισθάνομαι καλά, αν και δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια. Είμαι βέβαιος πως θα χρειαστώ περισσότερα ματς για να φτάσω στο 100% των δυνατοτήτων μου.

Κάθε μέρα αισθάνομαι καλύτερα. Εξάλλου, πρέπει να υιοθετήσω αυτά που μου ζητά ο προπονητής μου. Πρέπει να μάθω να κάνω σωστά τη δουλειά μου στο αμυντικό κομμάτι κι έπειτα όταν βρω την ευκαιρία να βοηθήσω κι επιθετικά. Είμαι σίγουρος πως μπορώ να το κάνω...» ήταν το αρχικό σχόλιο του Μαυρία, ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει το κενό του Ριστόφσκι στο δεξί άκρο της άμυνας της Ριέκα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Mavrias

Ο 23χρονος εξτρέμ στάθηκε στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την ΑΕΚ υποστηρίζοντας πως έχει μοιραστεί με την ομάδα του τα... μυστικά για την Ενωση. «Κάθε παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για μένα. Είμαι πολύ εξοικειωμένος με την ομάδα της ΑΕΚ, έπαιζα συχνά εναντίον της. Νομίζω ότι είναι μια ομάδα στο επίπεδό μας, ωστόσο έχουμε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι μπροστά μας. Εχω πει στον προπονητή πως ο Μανόνο Χιμένεθ επιθυμεί ποδόσφαιρο κατοχής. Εχω πει αρκετά... Η φετινή ΑΕΚ είναι καλή σε όλες τις θέσεις, ενώ ο καλύτερός της παίκτης είναι ο Αραούχο. Εχει μερικούς επικίνδυνους Ελληνες παίκτες με τους οποίους έπαιξα μαζί στην Εθνική και τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να προσέξουμε πολύ και να κλείσουμε τους χώρους σε Μάνταλο, Κλωναρίδη και Χριστοδουλόπουλο».

Οσο για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ο Μαυρίας τόνισε: «Είναι παρόμοιες ομάδες, αν και ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα καλύτερος, πιο ισχυρός. Βέβαια, η φετινή ΑΕΚ έχει ενισχυθεί αρκετά, έχει δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο και αποδίδει καλά με ανοιχτό ποδόσφαιρο. Είναι ένα πολύ απαιτητικό ματς στο οποίο πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι σε όλη τη διάρκεια».

Charamalpos Mavrias, Foto: S. JEŽINA

Οσο για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Εθνική, ο 23χρονος εξτρέμ κατέληξε: «Είναι κίνητρο, γιατί σίγουρα θα το παρακολουθήσει και ο Σκίμπε. Αλλά σε κάθε ματς θέλω να δίνω το 200% των δυνατοτήτων μου και να μην ξεχωρίζω τους αγώνες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα