Στον ΟΦΗ ο Κουτσιανικούλης

Στον ΟΦΗ ο Κουτσιανικούλης

Gazzetta team
Στον ΟΦΗ ο Κουτσιανικούλης

bet365

Παίκτης του ΟΦΗ είναι επίσημα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, που επιστρέφει στο Ηράκλειο μετά από δύο χρόνια.

Η μεταγραφή του 29χρονου εξτρέμ, που πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ, ολοκληρώθηκε μετά την τελευταία συνάντηση που είχε ο εκπρόσωπός του με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Φώτη Τσάλο. Ο Κουτσιανικούλης υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με τους Κρητικούς.

Ποιος θα περάσει πρώτος τη γραμμή τερματισμού; Δοκίμασε την τύχη σου και διεκδίκησε ένα Opel Adam και πολλά ακόμα πλούσια δώρα (21+)!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος θα εν ισχύσει την ομάδα μας, στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος για να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ.

Η συμφωνία με τον 29χρονο επιθετικό επικυρώθηκε την Δευτέρα (11/9) τελευταία μέρα των μεταγραφών των ελεύθερων ποδοσφαιριστών και έγινε αγώνας δρόμου, ώστε να μπορέσει ο ΟΦΗ να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Να σημειωθεί ότι απόφαση της ομάδας, ήταν να μην προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή, ωστόσο μετά από συζήτηση που έγινε μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλου και του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου, αποφασίστηκε να προχωρήσει ο ΟΦΗ σε μια ακομη κίνηση και να τονώσει την επιθετική του γραμμή.

Σε αυτό μέτρησε η στάση του κ. Φώτη Τσάλου, ο οποίος παρά το οικονομικό κόστος και σε μια εποχή που είναι δύσκολη οικονομικά, για την ομάδα, αποφάσισε να προχωρήσει ο ΟΦΗ σε μια ακόμη κίνηση, που θα δώσει περισσότερες λύσεις στην ομάδα μας.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αναμένεται στο Ηράκλειο, τις επόμενες μέρες, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ.

H συμφωνία του ΟΦΗ με τον Κουτσιανικούλη, είναι για ένα χρόνο».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα