Μάσα: «Σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα»

Μάσα: «Σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα»

 Μάσα: «Σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα»

Ο αρχηγός του Αστέρα  εξήγησε γιατί ζήτησε να φύγει από τους Αρκάδες και ευχήθηκε κάποια μέρα να επιστρέψει στην Τρίπολη 

Για τους λόγους της αποχώρησής του από τον Αστέρα μίλησε ο Πάμπλο Μάσα στον «Arcadia 93.8». 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
Είναι μια δύσκολη στιγμή για σένα. Πρέπει να αποχωρήσεις από τον ΑΣΤΕΡΑ μετα από τρία χρόνια. Ποιοι είναι οι λόγοι της αποχώρησης σου;
 
"Είμαι λυπημένος για αυτό. Υπάρχει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που με αναγκάζει να πάρω αυτή την απόφαση. Είναι πολύ δύσκολο για μένα αλλά το παιδί μου, ο Σιμόν με χρειάζεται και πρέπει να επιστρέψω στην Αργεντινή".
 
Η ομάδα είναι σε μία δύσκολη στιγμή. Τι πιστεύεις ότι πρέπει να αλλάξει στον ΑΣΤΕΡΑ για να βελτιωθεί η κατάσταση;
"Το κυριότερο πρόβλημα είναι η ψυχολογία. Πρέπει να δουλέψουν πάνω στην ψυχολογία τα παιδιά. Είναι ακόμα αρχή και μπορούν να το ξεπεράσουν ώστε να πάνε πολύ καλύτερα".
 
Ποιο παιχνίδι δεν θα ξεχάσεις ποτέ από τα χρόνια σου στον ΑΣΤΕΡΑ;
"Δεν θα ξεχάσω ποτέ το παιχνίδι κόντρα στην Μάιντζ. Πέτυχα δύο τέρματα και στη συνέχεια αυτή η νίκη οδήγησε την ομάδα στους ομίλους του Europa League".
 
Ένα μήνυμα που θέλεις να στείλει στη διοίκηση, τους προπονητές, του ποδοσφαιριστές αλλά και τους φιλάθλους του ΑΣΤΕΡΑ.
"Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αστέρα που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ευρώπη, αλλά και επειδή μου συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω κάθε προπονητή με τον οποίο δούλεψα όσο έμεινα στον Αστέρα. Σήμερα είπα πως αισθάνομαι στους συμπαίκτες μου το πρωί στα αποδυτήρια, όταν πήγα να τους αποχαιρετήσω. Θα έχω πάντα στην καρδιά μου τον κόσμο του Αστέρα και ελπίζω στο μέλλον να ξανασυναντηθούμε. Εύχομαι ό,τι καλύτερο. Καταλαβαίνω πολλά στα Ελληνικά αλλά μιλάω λίγο. Εύχομαι να επιστρέψω κάποια μέρα στην Τρίπολη. Αντίο σε όλους".
 

Best of internet