Τι είδαμε από τον Μόρα

Γιώργος Ντυμένος
Τι είδαμε από τον Μόρα

bet365

Ο διεθνής στόπερ ντεμπουτάρισε με την φανέλα του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη και έδειξε με το «καλημέρα» τις ηγετικές του ικανότητες
Αρκετά «περίεργο» ήταν το ντεμπούτο του Βαγγέλη Μόρα με την φανέλα του Παναιτωλικού. Ο 36χρονος στόπερ ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του στο 1-1 με τον Πανιώνιο, όμως την ίδια στιγμή εκείνος υπέπεσε στο πέναλτι με το οποίο οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ. Ας δούμε επιγραμματικά τι είδαμε από εκείνον, στην επανεμφάνισή του στα ελληνικά γήπεδα μετά από περίπου 10 χρόνια.
*Πριν τη σέντρα ανέλαβε εκείνος την ομιλία, όταν όλοι οι παίκτες του Παναιτωλικού έκαναν έναν κύκλο μπροστά από τον πάγκο της ομάδας. Ετσι έδειξε ξανά την πρόθεσή του να... βγει μπροστά.
*Κέρδισε τις περισσότερες εναέριες «μονομαχίες» που συμμετείχε.
*Ολοκλήρωσε το ματς έχοντας τις 5 από τις 15 επεμβάσεις του Παναιτωλικού, καθώς πολλές φορές με σωστές τοποθετήσεις έβαζε stop.
*Υπέπεσε μόνο σε ένα φάουλ, εκείνο που καταλογίστηκε πέναλτι δείγμα ότι πήγαινε «καθαρά» πάνω στη μπάλα.
*Εβγαλε τα 96 λεπτά παιχνιδιού με 0 λάθη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα