Αστέρας Τρίπολης: «Αντίο αρχηγέ!» (pic)

Αστέρας Τρίπολης: «Αντίο αρχηγέ!» (pic)

 Αστέρας Τρίπολης: «Αντίο αρχηγέ!» (pic)

Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Πάμπλο Μάσα και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο 

Επίσημα παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί πλέον ο Πάμπλο Μάσα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός λόγω ενός προσωπικού προβλήματος καλείται να επιστρέψει στην πατρίδα του και οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την αποχώρηση του αρχηγού τους. Με τίτλο «PABLO MAZZA: ΑΝΤΙΟ ΑΡΧΗΓΕ!», του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα ο μέχρι πρότινος «κάπτεν» της ομάδας πήγε σήμερα στο γήπεδο και αποχαιρέτησε τους πάντες στην ομάδα. 
 
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την αποχώρηση του Pablo Mazza από την ομάδα, μετά από τρία χρόνια παρουσίας και μεγάλης προσφοράς. 
 
Ο Pablo ζήτησε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από τον ΑΣΤΕΡΑ και να επιστρέψει στην Αργεντινή, ώστε να είναι δίπλα στην οικογένεια του. 
Το αίτημα του δεν μπορούσε παρά να γίνει αποδεκτό. 
 
Ευχόμαστε στον αρχηγό μας καλή επιστροφή στην πατρίδα του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έβαλε με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ. Τον ευχαριστούμε θερμά και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά. 
Adios Pablo...
 
ΔΗΛΩΣΗ PABLO MAZZA
"Φεύγω από το δεύτερο σπίτι μου για να επιστρέψω στην οικογένεια μου στην Αργεντινή. Είναι μια απόφαση ζωής για μένα, και όχι καριέρας. Ευχαριστώ θερμά όλους τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ για τον τρόπο που με αγκάλιασαν και σε αυτή τη δύσκολη απόφαση και κυρίως για το ότι δεν στάθηκαν εμπόδιο στα θέλω μου. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Αποχωρώ από την Τρίπολη ως οπαδός του ΑΣΤΕΡΑ και με πόνο ψυχής, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Αντίο..."

Best of internet