Παντελίδης για Αστέρα Τρίπολης

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Παντελίδης για Αστέρα Τρίπολης

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης φαίνεται να βρίσκει άμεσα τον αντικαταστάτη του Στάικου Βεργέτη και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάββα Παντελίδη.

Αμεσες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στον Αστέρα Τρίπολης. Το απόγευμα της Κυριακής έγινε κι επίσημα αυτό που όλοι περίμεναν μετά την βαριά εντός έδρας ήττα από την Λαμία. Ο Στάικος Βεργέτης δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Αστέρα και οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την διοίκηση του συλλόγου να έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάββα Παντελίδη. Ο Ελληνας τεχνικός ο οποίος την περσινή σεζόν κράτησε τον Ηρακλή στην Σούπερ Λίγκα έμεινε χωρίς ομάδα μέσα στο καλοκαίρι αλλά φαίνεται πως βρέθηκε η επόμενη δουλειά του. Ολα δείχνουν λοιπόν πως Αστέρας Τρίπολης και Σάββας Παντελίδης θα συνεχίσουν μαζί και δεν αποκλείεται ακόμα και αύριο (Δευτέρα) το θέμα να τελειώσει θετικά και ν' ανακοινωθεί ως ο νέος προπονητής του συλλόγου.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα