Τα γκολ και τα στιγμιότυπα της τρίτης αγωνιστικής! (vids)

Gazzetta team
Τα γκολ και τα στιγμιότυπα της τρίτης αγωνιστικής! (vids)

bet365

Δείτε αναλυτικά τι έγινε στο κυρίως πιάτο της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, καθώς και στιγμιότυπα των αναμετρήσεων.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Σέλτικ – Παρί Σ. Ζ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η τρίτη αγωνιστική ξεκίνησε από την μεγάλη και ιστορική νίκη της Λαμίας μέσα στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Στο Περιστέρι, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, ενώ η Ξάνθη κράτησε τον Ολυμπιακό στο 1-1.

Την Κυριακή, Πανιώνιος και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, ο Λεβαδειακός έσωσε την παρτίδα με τον Πλατανιά στο τέλος, ενώ Η ΑΕΚ συνέτριψε την ΑΕΛ 4-0. Στη τελευταίο ματς της ημέρας ο Παναθηναϊκός συνέχισε την... κατηφόρα, χάνοντας 1-0 από την Κέρκυρα.

Η αγωνιστική έκλεισε με την μεγάλη γκέλα του ΠΑΟΚ στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης με το 0-0, παρότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 33' και μετά.

Δείτε με ένα click τι έγινε σε κάθε ματς, καθώς και τα γκολ και τα highlights των αναμετρήσεων.

Το πανόραμα της τρίτης αγωνιστικής

Σάββατο (09/09)

Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 1-3
Ατρόμητος - ΠΑΣ 0-0
Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-1

Κυριακή (10/10)

Πανιώνιος-Παναιτωλικός 1-1
ΑΕΚ-ΑΕΛ 4-0
Λεβαδειακός-Πλατανιάς 1-1
Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 1-0

Δευτέρα (11/10)

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ 0-0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα