Πετράκης: «Σπουδαίο αποτέλεσμα»

Νίκος Μαρούδας
Πετράκης: «Σπουδαίο αποτέλεσμα»

bet365

Ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του και τον βαθμό στο Περιστέρι, έμεινε ο Γιάννης Πετράκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΣ στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για μας κόντρα σε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα που διψούσε πολύ για τη νίκη. Αυτό το αποτέλεσμα ήρθε χωρίς να είμαστε σε καλή μέρα, κάτι που το κάνει σπουδαιότερο και για αυτό τους δίνω συγχαρητήρια. Ήταν ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες και ποιότητα. Όποιος έβαζε το γκολ, θα κέρδιζε, αλλά φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα».

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για τα μυϊκά προβλήματα τραυματισμών: «Τα προβλήματα που έχουν προκύψει έχουν να κάνουν να κάνουν με τον Κόντε, τον Νικολιά και τον Τζόναθαν. Νομίζω η ομάδα μας έχει από τις καλύτερες φυσικές καταστάσεις της κατηγορίας. Δεν χρειάζεται να μεγαλοποιούμε τα πράγματα».

Για το αν περίμενε το τόσο θετικό ξεκίνημα του ΠΑΣ Γιάννινα: «Γενικά σαν άνθρωπος δεν κάνω σχέδια. Εγώ σχεδιάζω την καθημερινότητα και συμψηφιστικά έρχεται το τελικό αποτέλεσμα. Εγώ έχω πίστη στους παίκτες και τη δουλειά μας. Θα πάμε μπροστά μέσα από τη δουλειά μας».

Για το αν παίζει ρόλο η χημεία του ΠΑΣ συγκριτικά με τους αντιπάλους του, για το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Από τη μέρα που έχω έρθει τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχουν γίνει 14 μεταγραφές. Νομίζω από την καθημερινότητα, από ρολίστες έχουν γίνει πρωταγωνιστές. Και το δικαιούνται αυτό. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και μετρημένοι. Στο ποδόσφαιρο όλα κρέμονται από μία κλωστή».

Για τον Μανθάτη: «Θα μας βοηθήσει πολύ».

Για τους στόχους της ομάδας: «Να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι και ο χρόνος φαντάζομαι θα μας δικαιώσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα