Ισόπαλος και… μετεξεταστέος

Gazzetta team
Ισόπαλος και… μετεξεταστέος

bet365

Απόλλων Λάρισας και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Φιλιππούπολη Λάρισας. Οι «κίτρινοι» παρουσίασαν αδυναμία στο κομμάτι της δημιουργίας.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης εμφάνισε πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ των γραμμών με συνέπεια να είναι ευάλωτος αμυντικά, ενώ επιθετικά στηρίχθηκε περισσότερο στις ατομικές προσπάθειες του Κενάν Μπαργκάν. Ένα προσωπικό λάθος του Τζανακάκη στο 7ο λεπτό έδωσε τη δυνατότητα στον Βουτσιά να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους για να έρθει η απάντηση του Άρη έπειτα από 30 λεπτά. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαργκάν ο Σόουζα με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Είχε μεσολαβήσει μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με τον Καρακατσάνη ο οποίος στο 25ο λεπτό σούταρε ψηλά πάνω από την εστία του Καντιμοίρη.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμη περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο λόγω των διαδοχικών αλλαγών των δύο ομάδων. Ο Άρης παρουσιάστηκε πιο αξιόπιστος αμυντικός κλείνοντας τους διαδρόμους, επιθετικά όμως δεν ήταν επικίνδυνος με εξαίρεση τη φάση του 50ου λεπτού με τον Μουμίν ο οποίος αστόχησε από εξαιρετική θέση. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Άρης ανέβασε ρυθμούς και είχε δύο καλές στιγμές με ένα σουτ του Νέτο στο 89ο λεπτό και στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Πασά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης(86’ Κραβαρίτης), Σάββας, Κουρτεσιώτης(82’ Καμπέρης), Ανδρέου Ευαγ.(85’ Ανδρέου Γ.), Παπαζαχαρίας(70’ Ιορδανίδης), Χατζής, Σουλίδης, Λαμπρόπουλος(62’ Διβάνης), Σαχινίδης(75’ Μίλιτς), Καρακατσάνης(65’ Τσιλούλης), Βουτσιάς(56’ Μαρίας).

ΑΡΗΣ(Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης(46’ Αναγνωστόπουλος), Βαλεριάνος, Σόουζα(71’ Τσουμάνης), Δεληζήσης, Τζανακάκης(60’ Νέτο), Ιντζόγλου(46’ Μαραγκός), Μουμίν, Μπαργκάν(60’ Μιλούνοβιτς), Στεφάνοβιτς(71’ Λώττας), Διαμαντόπουλος(46’ Καπνίδης), Ντούνης(46’ Πασάς).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα