Γιουβέντους - Κιέβο 3-0

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Γιουβέντους - Κιέβο 3-0

bet365

Με αλλαγές στην 11άδα, γκολ των Ιγουαΐν-Ντιμπάλα και αυτογκόλ του Χετεμάι, η Γιουβέντους νίκησε με 3-0 την Κιέβο και έκανε το 3x3.

Στο βροχερό Τορίνο η Γιούβε παρατάχθηκε για πρώτη φορά μετά το 2008, σχεδόν μια 10ετία δηλαδή, χωρίς να έχει στην 11άδα ούτε έναν από τους Μπουφόν, Κιελίνι, Μαρκίζιο, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι. Σε αυτούς, αν και ο Μπονούτσι ούτως ή άλλως θα έλειπε, προστέθηκαν και οι Κεντίρα, Αλεξ Σάντρο και Ντιμπάλα, αφού ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήθελε να προφυλάξει παίκτες ενόψει Μπαρτσελόνα και παράλληλα να δοκιμάσει το 4-3-3. Το έκανε και είδε την ομάδα του να επικρατεί με 3-0, βελτιώνοντας πάντως την απόδοση της αισθητά από την στιγμή που πέρασε ως αλλαγή ο Ντιμπάλα, ο οποίος σκόραρε ξανά.

ΜΑΥΡΟ ή ΚΙΤΡΙΝΟ; Δήλωσε συμμετοχή και διεκδίκησε ένα Opel Adam! Live the action (21+)!

Η Κιέβο προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να μην αφήσει τη Γιουβέντους να βρει ρυθμό αλλά και χώρους, έχοντας παραταχθεί σωστά. Αυτό, όμως, δεν την βοήθησε να αποφύγει το γκολ αλλά αφού η τύχη της γύρισε την πλάτη στο 17', όταν ο Πιάνιτς εκτέλεσε το φάουλ και ο Χετεμάι με κεφαλιά έβαλε αυτογκόλ (1-0). Οι Βερονέζοι είχαν μία καλή στιγμή με τον Πουτσαρέλι αλλά τελείωσε άσχημα την φάση και στο 27' στάθηκαν -αυτή τη φορά- τυχεροί στο σουτ του Πιάνιτς που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Το ματς γενικά δεν είχε καλό ρυθμό στο πρώτο 45λεπτο, με τους Μπιανκονέρι να ψάχνουν τα πατήματα τους με το 4-3-3 και τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν τον τρόπο για να γίνουν απειλητικοί.

Τα πράγματα, τελικά, απλοποιήθηκαν πολύ για την Κυρία στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα από το 54', όταν μπήκε ο Ντιμπάλα. Ο Αργεντίνος πήρε αμέσως πρωτοβουλίες και στο 58' συνδυάστηκε με τον Πιάνιτς, ο οποίος έβγαλε σε θέση για γκολ τον Ιγουαΐν και αυτός το έκανε (2-0). Ο Ντιμπάλα είχε όρεξη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Γιουβέντους να λειτουργεί αρκετά καλύτερα, ο Αλέγκρι έριξε στο ματς και τον Μπερναρντέσκι και στο 83' ο Ιταλός έδωσε στο Νο10, από το αριστερό πόδι του οποίου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Σορεντίνο με σουτ εντός περιοχής για το τελικό 3-0.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Λιχτστάινερ, Μπενάτια, Ρουγκάνι, Ασαμόα, Στουράρο (76' Μπερναρντέσκι), Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα (54' Ντιμπάλα), Μάντζουκιτς (83' Μπετανκούρ), Ιγουαΐν.

Κιέβο (Ρολάντο Μαράν): Σορεντίνο, Κατσιατόρε, Γκαμπερίνι, Νταϊνέλι, Γκόμπι, Κάστρο, Ραντοβάνοβιτς, Χετεμάι (68' Ριγκόνι), Μπίρσα, Πουτσαρέλι (66' Πελισιέρ), Ινγκλέζε (76' Λερίς).

 

SERIE A Τελευταία Νέα