Η… εποχή του Ρομαό

Η… εποχή του Ρομαό

Διονύσης Δελλής Διονύσης Δελλής
Η… εποχή του Ρομαό

bet365

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα η παρουσία του Τογκολέζου θα συνεχίσει και τον Σεπτέμβρη να βάζει τον… παρανομαστή για τον Ολυμπιακό, γράφει ο Διονύσης Δελλής.

Συνέβη τον Αύγουστο με τους προκριματικούς. Συνεχίζεται υποχρεωτικά και τον Σεπτέμβρη τώρα που φτάνει η ώρα για την πρώτη «εμπλοκή» της σεζόν, με επτά αναμετρήσεις σε 24 ημέρες. Μένει να δούμε λοιπόν αν είναι γραφτό του Αλεξέι Ρομαό όσα ματς δεν έδωσε πέρσι ως τα μισά του δρόμου, να τα επιστρέψει φέτος με… τόκο.

Ναι, του Ρομαό που όπως φαίνεται θα βαρεθεί να… παίζει. Του σημαντικότερου όλων, αυτή την εποχή στο ρόστερ του Μπέσνικ Χάσι. Για λόγους ευνόητους. Εκείνου που το έφερε έτσι η κατάσταση, όπου θα πρέπει να βγάλει από τη φωτιά τα κάστανα για όλους τους κεντρικούς αμυντικούς του Ολυμπιακού.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ράγιο Μετς – Παρί Σ.Ζ.. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ας μην είναι αυτή η «βασική» του θέση. Εκεί τον στέλνει ως τώρα η μπάλα σταθερά και αμετάκλητα. Και όσο και αν τις συμπτώσεις δεν τις… σέβεται κανείς, ενίοτε εκείνες είναι που αποφασίζουν τα υπόλοιπα. Μέσα από τις παρουσίες του στην καρδιά της άμυνας άλλωστε, είναι που κέρδισε (ήδη) το δικαίωμα της επέκτασης του συμβολαίου του, ως το καλοκαίρι του 2019.

Με τους Κροάτες της Ριέκα λοιπόν. Στο Βελιγράδι με την Παρτιζάν. Και τουλάχιστον σε δύο ακόμη Τσάμπιονς Λιγκ αναμετρήσεις (Σπόρτιγκ, Γιουβέντους) μιας και πλέον δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο. Ο Σισέ εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ο Μποτία «εξαφανισμένος» από τον Ιούλιο άρα το δίδυμο του Ρομαό με τον νεοφερμένο Ένγκελς είναι που πρέπει να κάνει τη δουλειά. Η έξτρα επιλογή είναι ο Νικολάου αλλά εκείνος –προφανώς σε αυτή τη συγκυρία- απλώς θα μπει στο ροτέισον.

Μια εβδομάδα πριν, στον επίλογο των μεταγραφών υπήρχε στο τραπέζι η ιδέα της απόκτησης δύο κεντρικών αμυντικών από τη στιγμή που έφευγε ο Ρέτσος για το Λεβερκούζεν. Είχε ο Ολυμπιακός μάλιστα μια λίστα σχηματισμένη με υποψηφίους, αλλά ο Μπέσνικ Χάσι δεν το αποφάσισε. Ο λόγος; Μάλλον ο Ρομαό. Η αίσθηση πως αν κάτι δεν πήγαινε καλά, θα μπορούσε ο Τογκολέζος να… καθαρίσει. Αποδείχθηκε ότι χρειάζεται άμεσα να συμβεί αυτό. Και τα υπόλοιπα στο… χορτάρι, από αύριο και όλας. Στο test event της Ξάνθης.

Το καλό νέο είναι ότι σε μια πρώτη ανάγνωση το δίδυμο που πιάνει δουλειά, μοιάζει να μπορεί να λειτουργήσει. Συμπληρώνει ο ένας τα στοιχεία του άλλου. Καλό νέο επίσης ότι ο Ρομαό έχει ήδη μια σειρά αναμετρήσεων στην ίδια ευθεία με τον Ομάρ και τον Κούτρη που έχουν την ευθύνη στα άκρα. Και όσο για την προσαρμογή του Ένγκελς, που επίσης αποτελεί ζητούμενο και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ; Το γεγονός ότι στην ίδια 11άδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές όπως ο Ζιλέ και ο Οφόε είναι ο καλύτερος σύμμαχος. Για να πάει καλά άλλωστε το νέο αμυντικό δίδυμο, χρειάζεται να βοηθήσουν όλοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Διονύσης Δελλής
Διονύσης Δελλής