Δοκιμή χωρίς Αραούχο...

Γιώργος Τσακίρης
Δοκιμή χωρίς Αραούχο...

bet365

Ξεκίνησε η δουλειά στην τακτική από τον Μανόλο Χιμένεθ για το ματς της ΑΕΚ με αντίπαλο την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ, το 4-2-3-1 (ή 4-4-1-1) και τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν...

Από χθες επί της ουσίας ξεκίνηση εντατικά η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής (18:15 κεκλεισμένων των θυρών) στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ο Μανόλο Χιμένεθ στην έναρξη της δουλειάς για το παιχνίδι με την ομάδα της Λάρισας έκανε πολλή δουλειά στην κατοχή ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του (αρκετές φορές με αρκετή ένταση στη φωνή του αλλά χωρίς εκνευρισμό και... γκάζια): «συγκέντρωση και σωστή επιλογή στη πάσα. Υπομονή όταν έχουμε την κατοχή. Πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο κατοχής και επιθετικής πρωτοβουλίας. Είναι υποχρέωσή μας σε αυτά τα ματς για να φτάσουμε στη νίκη και χρειάζεται συγκέντρωση και ανταπόκριση».

Αυτά είπε πολλές φορές χθες και δεν έκανε δουλειά στην τακτική. Κάτι που έκανε σήμερα τη στιγμή που εστίασε στο 4-2-3-1 (κατά πολλούς 4-4-1-1) και στο πώς να το εφαρμόσουν οι «κιτρινόμαυροι». Είχε πάντως επιλογές στην ενδεκάδα που φανερώνουν ότι ο Σεβιγιάνος τεχνικός ακόμη είναι στη φάση της σκέψης και όχι της οριστικής απόφασης για την επιλογή προσώπων στην 11άδα.

Εκτός του Ανέστη που πρέπει να θεωρείται βασικός, ο Χιμένεθ, επέλεξε για την άμυνα τους Γκάλο, Λόπες (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα), Τζανετόπουλο στο πλευρό του Τσόσιτς για να βάλει δυάδα στα χαφ τους Σιμόες και Γιόχανσον. Ο Μάνταλος τοποθετήθηκε αρχικά αριστερά με τον Κλωναρίδη πίσω από τον φορ (ή αν θέλετε δίπλα στον επιθετικό), ενώ δεξιά έπαιξε ο Χριστοδουλόπουλος με τον Λιβάια στην κορυφή της επίθεσης. Σημειώνουμε ότι έπαιξε αρχικά αριστερά ο Μάνταλος γιατί στη διάρκεια της δουλειάς άλλαζε θέση συχνά με τον «Κλώνα».

Όπως προκύπτει από τη παραπάνω δοκιμή ο Χιμένεθ δεν δούλεψε με τον Αραούχο, τουλάχιστον όχι στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, κάτι που μπορεί να αλλάξει αύριο (ενώ και ο Βράνιες δεν ξεκίνησε αν και έχει το προβάδισμα). Το σίγουρο που αναμενόταν είναι η επιλογή τετράδας στην άμυνα και πάλι τη στιγμή που πρέπει να 'χουμε στο μυαλό μας πως ο τεχνικός της Ένωσης δουλεύει με προοπτική και σκέψη (και) στο ευρωπαϊκό ματς που έρχεται με αντίπαλο την Ριέκα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα