Η Αμάρυνθος ξέρει (και) από μπάλα…

Gazzetta team
Η Αμάρυνθος ξέρει (και) από μπάλα…

bet365

Μια ποδοσφαιρική προσπάθεια έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό στην κεντρική Εύβοια. Ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του νησιού, ο Α.Ο. Αμαρυνθιακός, έχει βάλει σαν στόχο του την επιστροφή του σε μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σαλόνια έχοντας υπομονή και επιμονή και με γνώμονα το καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Νόμιμα & με Ασφάλεια Συναλλαγών (+21)!

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός μάλιστα ότι την περσινή χρονιά (2016-2017) στον πάγκο της ομάδας ξεκίνησε ο Αλέκος Αλεξανδρής. Η εν λόγω κίνηση ήταν και αυτή που έκανε το «μπαμ» όχι μόνο στην κωμόπολη της Αμαρύνθου, αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Σε εκείνο το σημείο ο Αμαρυνθιακός μπήκε με αξιώσεις στα ποδοσφαιρικά δρώμενα και διεκδίκησε μέχρι τέλους την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Ωστόσο όμως όπως τόνισε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Γρηγορίου, η ομάδα θέλει και πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη στα «δικά της παιδιά» που προέρχονται από την Εύβοια. «Σίγουρα η κίνηση του προέδρου της ομάδας κύριου Νίκου Αλάμπεη, να φέρουμε τον Αλέκο Αλεξανδρή, ήταν μία κίνηση που έκανε το «μπαμ», προσέφερε σε ένα βαθμό κάποια στοιχεία που θέλαμε, αλλά όπως κρίναμε και οι δύο πλευρές, έπρεπε η συνεργασία μας αυτή να σταματήσει. Στην συνέχεια είχαμε επαφές με Άγγελο Αναστασιάδη, Κριστόφ Βαζέχα, Βασίλη Τζαλακώστα αλλά και τον Γιώργο τον Αθανασιάδη, άμεσα όμως είδαμε την επιλογή "δικά μας παιδιά", ισχυρότερη και επικρατέστερη».

Ο κύριος Γρηγοριού στην συνέχεια τόνισε λέγοντας: «Μαζί με τον πρόεδρο, κύριο Αλάμπεη, κρίναμε ότι θα έπρεπε σε αυτή την φάση να δείξουμε εμπιστοσύνη σε Ευβοιώτες παίχτες και προπονητές και γι' αυτό την φετινή σεζόν προπονητής της ομάδας μας επιλέχτηκε ο κύριος Αντώνης Τσαραντάνης, παλιός γνώριμος της ομάδας και ανερχόμενος προπονητής αξιώσεων, στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Στον κύριο Τσαραντάνη οι οδηγίες που δόθηκαν από την διοίκηση είναι σαφείς, να δημιουργηθεί μια ομάδα που να μπορεί να προσαρμοστεί στις συνθήκες ενός ποδοσφαιρικού αγώνα ανάλογα με τις ανάγκες του, δηλαδή ένα σύνολο μιας καλής ομάδας που να παίζει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, οριοθετώντας την καλή παρουσία της στο πρωτάθλημα και με ότι αυτό συνεπάγεται στο τέλος, αφού ολοκληρώσουμε την προσπάθεια μας, θέλουμε να βρεθούμε στην βαθμολογική θέση που μας αρμόζει. Ο τόπος μας έχει βγάλει, βγάζει και θα βγάζει σημαντικά ταλέντα σε όλα τα πόστα και σε όλα τα αθλήματα, γιατί λοιπόν να μην συνεχίσουμε την προσπάθεια να αναδειχτούν και να αναδείξουν τον Αμαρυνθιακό τέτοιοι άνθρωποι».

Στην συνέχεια ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μίλησε για το πλάνο του συλλόγου στο κομμάτι των Ακαδημιών: «Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι προσπαθούν να ξεκινήσουν και να θεμελιωθούν σε γερές βάσεις και οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Α.Ο. Αμαρυνθιακός, κάτι που θα βοηθήσει τόσο την ομάδα στο προσεχές μέλλον όσο και την εν γένη πορεία των ίδιων των αθλητών στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο».

 

Τελευταία Νέα