Κόστιτς: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση»

Κόστιτς: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση»

Gazzetta team
Κόστιτς: «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση»

bet365

Άγνοια για τις τελευταίες εξελίξεις στον Ηρακλή, δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Μίλος Κόστιτς.

Ο Σέρβος προπονητής, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89.4, όπου ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τα όσα συμβαίνουν στο Γηραιό, με τα δεδομένα να αλλάζουν από ώρα σε ώρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Προετοιμαζόμαστε και εμείς όπως οι άλλες ομάδες και περιμέναμε να ακούσουμε κάποια καλά νέα. Δεν είχαμε καμία ενημέρωση και δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή προς ποια κατεύθυνση πορεύεται η ομάδα».

Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!

Αναφορικά με το σημερινό φιλικό με τον Αλμωπό: « Είχαμε όντως αυτό το φιλικό, αλλά οι συνθήκες μας ανάγκασαν να μην πάμε».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Αύριο έχουμε προπόνηση αλλά κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει, κάθε ώρα τα δεδομένα αλλάζουν. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε κάποιον από την ομάδα, να μας πει μερικά πράγματα και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Μέχρι το βράδυ λογικά θα έχουμε νέα. Ο χρόνος περνάει ,κυρίως για τους παίκτες οι οποίοι δεν ξέρω αν θα βρουν κάποια ομάδα, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά εδώ».

Για το πώς ήρθε στον Ηρακλή: «Η πρώτη μου επαφή με τους ανθρώπους του Ηρακλή έγινε όταν η ομάδα ήταν στην Σούπερ Λιγκ. Δεν συμφώνησα να έρθω στην Σούπερ Λιγκ, συμφώνησα να έρθω στον Ηρακλή. Αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε, καθώς η ομάδα υποβιβάστηκε. Μου είπαν ότι θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την κατάσταση, θα πάρουμε την άδεια και θα παλέψουμε για να επιστρέψει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ. Τα πράγματα όμως δεν έγιναν έτσι…».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα