Ο Νεϊμάρ έπεισε τον Μπαπέ να υπογράψει στην Παρί

Gazzetta team
Ο Νεϊμάρ έπεισε τον Μπαπέ να υπογράψει στην Παρί

bet365

Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Κιλιάν Μπαπέ αποκαλύφθηκε και εκείνος που τον έπεισε να υπογράψει στην Παρί ήταν ο Νεϊμάρ.

Αποκαλύψεις από την Γαλλία σχετικά με την μεταγραφή του Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ρεπορτάζ ο νεαρός άσος είχε πάρει την απόφαση να συνεχίσει για ακόμη μία σεζόν στην Μονακό με την απαραίτητη αύξηση αποδοχών φυσικά. Δύο επεισόδια, όμως, τον οδήγησαν στο Παρίσι. Το πρώτο ήταν το περίφημο περιστατικό στην προπόνηση της Μονακό. Οι φήμες ήθελαν τον Ζαρντίμ να διώχνει τον Μπαπέ από την προπόνηση για επικίνδυνο μαρκάρισμα του τελευταίου στον Ράτζι, αλλά τώρα αποκαλύφθηκε ότι ήταν οδηγία της διοίκησης.

Ο λόγος απλός: ήθελε να αποφύγει το ενδεχόμενο να τραυματιστεί ο νεαρός επιθετικός και τυχόν μεταγραφή του να μπει σε κίνδυνο. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έπαιξε στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Τότε, λοιπόν, ο Μπαπέ πήρε την απόφαση να φύγει. Οι επιλογές, σύμφωνα πάντα με τους Γάλλους, ήταν δύο: Ρεάλ και Παρί. Εκείνος που τον βοήθησε να πάρει την τελική απόφαση ήταν ο Νεϊμάρ, ο οποίος ήρθε σε επαφή μαζί του και του είπε ότι θέλει να παίξει δίπλα του. Λίγες ημέρες αργότερα ο Μπαπέ ήταν και επίσημα παίκτης των Παριζιάνων.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα