Μπαπέ: «Δεν μπήκαν στη δική μου τσέπη τα 180 εκατομμύρια...»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαπέ: «Δεν μπήκαν στη δική μου τσέπη τα 180 εκατομμύρια...»

bet365

Ο Κίλιαν Μπαπέ παρουσιάστηκε επίσημα από την Παρί Σεν Ζερμέν, αναφέρθηκε στην πίεση που ενδεχομένως αισθάνεται λόγω του κόστους της μεταγραφής του, τις σκέψεις του που άλλαξαν μέσα στο καλοκαίρι και άφησε να εννοηθεί ότι έχουν συμβεί πράγματα με τη Μονακό...

Ο Γάλλος φορ, μετακινήθηκε από τους Πρωταθλητές Γαλλίας στους Παριζιάνους με τη μορφή δανεισμού αρχικά και με υποχρεωτική αγορά από την ομάδα του Έμερι το επόμενο καλοκαίρι, με το deal να φτάνει στα 180 εκατομμύρια ευρώ και να κάνει τη μεταγραφή του, τη δεύτερη ακριβότερη στα χρονικά.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε επίσημα από την Παρί και μίλησε τόσο για την αλλαγή στις σκέψεις του, συγκριτικά με τον περασμένο Μάιο, όσο και για το πόσο πείστηκε από τον νέο του προπονητή αλλά και για τα πράγματα που εν καιρώ θα πει για τη Μονακό και τα όσα συνέβησαν προτού αποχωρήσει...

Ράγιο Βαγιεκάνο – Τενερίφη με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Τσόρι Ντομίνγκες σκοράρει. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαπέ:

«Τον Μάιο σκεφτόμουν ότι θα έμενα στη Μονακό, όμως συνέβησαν πράγματα με τα οποία τα δεδομένα άλλαξαν.

Το Παρίσι είναι το νέο σπίτι μου.

Ο κόουτς ήταν ξεκάθαρος όταν μιλήσαμε για το ρόλο μου και όσα θέλει από εμένα στην ομάδα. Είναι παθιασμένος.

Ναι μεν ο Νεϊμάρ είναι “μαγνήτης” για έναν ποδοσφαιριστή, ωστόσο, ήρθα στην Παρί για το συνολικό πρότζεκτ που μου παρουσιάστηκε.

Όταν έφτασα, μπήκα στ' αποδυτήρια και αντιλήφθηκα ότι είμαι αυτός με τους λιγότερους τίτλους... Διψάω για διακρίσεις και θέλω να κατακτήσω τίτλους. Εμένα δεν με απασχολεί αν κόστισα 1 ευρώ ή 180 εκατ.ευρώ. Ούτε τα πλήρωσα εγώ, ούτε μπήκαν στη δική μου τσέπη.

Θα μιλήσω για ό,τι συνέβη με τη Μονακό και τον αντιπρόεδρο, όταν έρθει η ώρα... Τον σέβομαι, αλλά θα πω ορισμένα πράγματα όταν πρέπει.

Προς το παρόν μου έχει παραχωρήσει έναν σοφέρ η Παρί, γιατί πρέπει να πάρω το δίπλωμά μου»!

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα