Ο Σαμπράνο γιόρτασε το «διπλό» του Περού (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Σαμπράνο γιόρτασε το «διπλό» του Περού (pics)

bet365

Το Περού κέρδισε εκτός έδρας το Εκουαδόρ με 2-1 και ο Κάρλος Σαμπράνο πανηγύρισε τη νίκη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, που τη φέρνει πιο κοντά στη Ρωσία το 2018.

Σα μικρό παιδί έκανε ο Κάρλος Σαμπράνο για την εκτός έδρας νίκη του Περού επί του Εκουαδόρ με 2-1, που βάζει την εθνική ομάδα της χώρας του σε τροχιά πρόκρισης για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο 28χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ μπορεί να έχει πάνω από ενάμιση χρόνο να κληθεί στην εθνική ομάδα, για λόγους που γνωρίζει ο ομοσπονδιακός προπονητής Ρικάρντο Γκαρέκα, αλλά συνεχίζει να παρακολουθεί και να υποστηρίζει με πάθος το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Ελλάδα – Πολωνία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Για τη νίκη με 2-1 του Περού (80' πέναλτι Βαλένθια - 73' Φλόρες, 76' Ουρτάδο) επί του Εκουαδόρ ο Σαμπράνο έκανε τρία διαφορετικά τιτιβίσματα για να εκφράσει τη χαρά και την αγάπη του προς την εθνική ομάδα.

Μάλιστα δεκάδες φίλοι-ακόλουθοί του στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τον προέτρεψαν να είναι σε… ετοιμότητα για να επιστρέψει στην εθνική ομάδα ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Αργεντινή του Λέο Μέσι, που είναι στην 5η θέση με 24 βαθμούς, όσους και το Περού από το οποίο υστερεί στην ισοβαθμία, κινδυνεύει να μείνει εκτός Μουντιάλ!

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα