Μουρίνιο: «Αν αργούσαμε, ο Λουκάκου θα κόστιζε 150 εκατ.»

Μουρίνιο: «Αν αργούσαμε, ο Λουκάκου θα κόστιζε 150 εκατ.»

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: «Αν αργούσαμε, ο Λουκάκου θα κόστιζε 150 εκατ.»

bet365

Έξυπνα φέρθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκλεισε από νωρίς το φετινό καλοκαίρι τον Ρομέλου Λουκάκου, όπως τόνισε ο Ζοσέ Μουρίνιο, υποστηρίζοντας πως ο Νεϊμάρ άλλαξε ολόκληρη την ιστορία των ποδοσφαιρικών μεταγραφών...

Ο «special one» παραχώρησε συνέντευξη στους «Times» και έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος με τον τρόπο που κινήθηκε η ομάδα του στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού για το 2017.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η διαχείριση των «κόκκινων διαβόλων» στο θέμα του Λουκάκου και του timing της μεταγραφής ήταν εξαιρετική διότι πλέον τα δεδομένα είναι τέτοια που αν υπήρχε αναμονή μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, ο Βέλγος φορ θα κόστιζε τα διπλάσια.

«Ήμασταν αρκετά έξυπνοι στον τρόπο που κινηθήκαμε. Αν παίρναμε τον Λουκάκου στις 31 Αυγούστου, θα έφτανε στα 150 εκατομμύρια η τιμή του. Ο Μάτιτς θα κόστιζε 60-70 εκατομμύρια. Ο Νεϊμάρ άλλαξε τα πάντα με τη μεταγραφή του στην Παρί. Αν η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία παρέμενε εκείνη του Πογκμπά, τότε ο Κουτίνιο αυτή τη στιγμή θα ήταν στη Μπαρτσελόνα με... 101 εκατομμύρια» ανέφερε ο Μουρίνιο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Ελλάδα – Πολωνία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα