Αποθέωσε Ζέκα ο Καρέλης (pic)

Αποθέωσε Ζέκα ο Καρέλης (pic)

Gazzetta team
Αποθέωσε Ζέκα ο Καρέλης (pic)

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα θα αγωνίζεται πλέον στην Κοπεγχάγη και ο Νίκος Καρέλης αποθέωσε τον επί 2.5 χρόνια συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Καρέλης που πλέον αγωνίζεται στο Βέλγιο και στην Γκενκ ανέβασε φωτογραφία με τον Ζέκα στον Παναθηναϊκό όπου και ήταν συμπαίκτες για 2.5 χρόνια γράφοντας χαρακτηριστικά: «Δωματιάρα μου! Από την πρώτη μέρα στον Παναθηναϊκό με έμαθες να σε αισθάνομαι σαν αδερφό μου.Με έμαθες πολλά και ευχαριστώ τον Θεό που μας έφερε στην ίδια ομάδα για 2,5 χρόνια. Τώρα φεύγεις σαν αρχηγός από την οικογένειά σου και θέλω να σου ευχηθώ ό,τι καλύτερο στο επόμενο σου βήμα. Αξίζεις πολλά και είμαι σίγουρος ότι πάντα θα παλεύεις μέχρι το τέλος της καριέρας σου. Καλή τύχη αμόρε μου»!

Ελλάδα – Πολωνία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Πρίντεζης σκοράρει πάνω από 15 πόντους. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα