Τσεκάρει ΑΕΚ «κατάσκοπος» της Ριέκα!
Όπως συνηθίζεται να συμβαίνει πριν από ευρωπαϊκά ματς και το έκανε και η ΑΕΚ (και θα το πράξει και τώρα) πριν τους αγώνες με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπριζ, άνθρωπος της Ριέκα θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, προκειμένου να τσεκάρει την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Θυμίζουμε ότι η Ένωση υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (10/09) στις 18:15 με τον αγώνα να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών όπως είναι γνωστό.
Η Ριέκα ως όφειλε ενημέρωσε επίσημα την ΑΕΚ σχετικά με το γεγονός ότι συνεργάτης του Ματίας Κεκ, κοινώς άνθρωπος από το τεχνικό τιμ της κροατικής ομάδας θα βρεθεί στην Αθήνα την ερχόμενη Κυριακή. Εννοείται για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Ένωσης με αντίπαλο την ΑΕΛ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
