Δύο φιλικά ανακοίνωσε ο ΟΦΗ

Δύο φιλικά ανακοίνωσε ο ΟΦΗ

Gazzetta team
Δύο φιλικά ανακοίνωσε ο ΟΦΗ

bet365

Τους Ερμή Ζωνιανών και ΑΟΧ-Κισσαμικό θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ σε φιλικές αναμετρήσεις, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ.

Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!

Πρώτος αντίπαλος για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου θα είναι ο Ερμής Ζωνιανών την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 17:30, με τον αγώνα να διεξάγεται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και να είναι κεκλεισμένων των θυρών. Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου οι Κρητικοί θα υποδεχθούν τον ΑΟΧ-Κισσαμικό στο Γεντί Κουλέ, παρουσία του κόσμου τους.

Η ανακοίνωση:

«Τα φιλικά παιχνίδια του ΟΦΗ συνεχίζονται. Μετά τη νίκη στα Χανιά, επί του Πλατανιά (0-1), η ομάδα μας ετοιμάζεται για τα δυο επόμενα τεστ, αυτήν την εβδομάδα. Την Τετάρτη (5.30μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών (ομάδα Γ’ Εθνικής). Το φιλικό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, καθώς θα είναι καθαρά προπονητικού χαρακτήρα. Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα μπορέσουν όμως να πάρουν ξανά εικόνα από τον ΟΦΗ στο φιλικό που θα γίνει το Σάββατο (9/9) με τον ΑΟΧανιά-Κισσαμικό (ομάδα Football league) στο Γεντί Κουλέ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα