Ματιέ: «Καπνίζω, αλλά δεν είμαι ο μόνος...»

Ματιέ: «Καπνίζω, αλλά δεν είμαι ο μόνος...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ματιέ: «Καπνίζω, αλλά δεν είμαι ο μόνος...»

bet365

Απολύτως φυσιολογικό, αλλά και κάτι που... κάνουν πολλοί άλλοι ποδοσφαιριστές, θεωρεί το κάπνισμα ο Ζερεμί Ματιέ, που ξεκαθάρισε ότι σημασία έχει η εικόνα που βγάζει ο καθένας στο γήπεδο κι όχι μια κακή συνήθεια έξω από αυτό.

Αγγλία – Σλοβακία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Κέιν σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα και νυν της Σπόρτινγκ Λισαβόνας μίλησε με μεγάλη ειλικρίνεια για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στην Πορτογαλίας και όπως ανέφερε, αληθεύει ότι δεν είναι από τους πιο γρήγορους ποδοσφαιριστές και πως έχει αδυναμία στο κάπνισμα, αλλά φροντίζει να τα δίνει όλα όταν καλείται να προσφέρει στην ομάδα του.

«Πάντοτε μιλάω ειλρικινά. Ναι δεν είμαι από τους πιο γρήγορους αμυντικούς, όμως πιστεύω ότι προσφέρω πολλά με την σωστή μου τοποθέτηση στις φάσεις. Όσο για το κάπνισμα, δεν είμαι ο μοναδικός από τον χώρο του ποδοσφαίρου που καπνίζει. Δεν θα το κρύψω και δεν έχω λόγο να το κρύψω. Αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι πως όταν βρίσκομαι στο γήπεδο, δίνω τα πάντα και ο κόσμος και ο προπονητής μένουν ικανοποιημένοι από εμένα. Αυτό έχει σημασία».

 

Τελευταία Νέα