Έκπληξη με Δώνη ο Σκίμπε!

Gazzetta team
Έκπληξη με Δώνη ο Σκίμπε!

bet365

Ο Σκίμπε σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κατεβάζει με Βέλγιο σχήμα 4-4-1-1 με τον Δώνη στην κορυφή της επίθεσης και τον Φορτούνη σε ρόλο επιτελικού. Ποια άλλα νέα πρόσωπα σε σχέση με το ματς της περασμένης Πέμπτης.

Ο Γερμανός προπονητής μετά την γκέλα από την Εσθονία είχε κάνει λόγο για διαφορετική ενδεκάδα κόντρα στο Βέλγιο κι όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί με τον Απόστολο Βέλλιο να κάθεται στον πάγκο σε σχέση με το ματς της περασμένης Πέμπτης, ενώ εκτός 11άδας αναμένεται να μείνουν και οι Ρέτσος, Παπαδόπουλος (τραυματίας), Μάνταλος.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ελλάδα – Βέλγιο με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Όσο αφορά την αποψινή κρίσιμη αναμέτρηση η διάταξη της εθνικής ομάδας θα είναι η εξής: Καρνέζης κάτω από τα γκολπόστ, Μανιάτης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Τζαβέλλας οι 4 της άμυνας, Τζιόλης, Ζέκα, Σάμαρης και Σταφυλίδης οι 4 του άξονα και ο Φορτούνης πίσω από τον φορ Δώνη. Η μοναδική και ουσιαστική έκπληξη είναι η επιλογή του Δώνη για την θέση του φορ.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα