Κοκκαλάς: «Δεν έγινε κάτι, να είμαστε δυνατοί στο επόμενο ματς»

Gazzetta team
Κοκκαλάς: «Δεν έγινε κάτι, να είμαστε δυνατοί στο επόμενο ματς»

bet365

«Η ομάδα δοκίμασε κάτι διαφορετικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος εν όψει του ματς στη Λιβαδειά», τόνισε στη δήλωσή του ο Αντώνης Κοκκαλάς του Πλατανία, ο οποίος προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους μετά την ήττα στο φιλικό από τον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ νίκησε τον Πλατανία σε φιλικό παιχνίδι και ο Αντώνης Κοκκαλάς τόνισε πως η ομάδα του θα ανεβάσει την ψυχολογία της στη συνέχεια.

«Hταν ένα φιλικό παιχνίδι, όπου δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Η ομάδα δοκίμασε κάτι διαφορετικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος εν όψει του ματς στη Λιβαδειά. Ο ΟΦΗ ήρθε πολύ δυνατός, ήθελε αυτό το παιχνίδι. Πήρε μια νίκη σε ένα φιλικό, δεν έγινε κάτι… Κοιτάμε να είμαστε δυνατοί στο επόμενο ματς, να καταφέρουμε να πάρουμε τα πάνω μας, να ανεβάσει ψυχολογία η ομάδα και αυτό φυσικά θα το φτιάξουμε μέσα στην βδομάδα που έρχεται», ανέφερε ο Έλληνας πορτιέρο.

Για το αν περιμένει ο ίδιος να πάρει φέτος ευκαιρίες ώστε ν’ αγωνιστεί: «Όταν το κρίνει ο προπονητής ότι θα πάρω την ευκαιρία, φυσικά θα την πάρω. Ανυπομονώ για αυτό το πράγμα και φυσικά να βοηθήσω την ομάδα μου έτσι ώστε να παραμείνει στην κατηγορία και φυσικά ό,τι έρθει. Ο,τι καταφέρουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα