Ντεμπούτο για Δημούτσο-Στόιτσεφ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Οι δύο χαφ έπαιξαν για πρώτη φορά με την φανέλα του Πλατανιά στο σημερινό φιλικό με τον ΟΦΗ
Το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την φανέλα του Πλατανιά έκαναν σήμερα οι Στόιτσεφ και Δημούτσος, καθώς αμφότεροι έπαιξαν στο φιλικό με τον ΟΦΗ. Μάλιστα ο Σέρβος χαφ ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους». «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του Μίλος Στόιτσεφ. Ο 31χρονος (19/1/87) Σέρβος μέσος συμφώνησε με την ομάδα μας για συμβόλαιο ενός έτους. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων καλωσορίζει τον Μίλος Στόιτσεφ στην οικογένειά της», ανέφεραν σχετικά.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
