Έφτασε κοντά στην Μπράγκα ο Αντρέ Μάρτινς

Θοδωρής Βασίλης
Έφτασε κοντά στην Μπράγκα ο Αντρέ Μάρτινς

bet365

Ο Αντρέ Μάρτινς έφτασε μια ανάσα από την Μπράγκα αλλά τελικά η μεταγραφή του δεν προχώρησε στην πορτογαλική ομάδα.

Ο Αντρέ Μάρτινς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μπέσνικ Χάσι για την φετινή σεζόν και ο Πορτογάλος άσος ψάχτηκε μέχρι το τέλος για να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Μία ομάδα που προσπάθησε την τελευταία στιγμή να τον αποκτήσει ήταν η Μπράγκα.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ελλάδα - Γαλλία με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Σύμφωνα με τον Γαύρο η πορτογαλική ομάδα ήθελε να τον αποκτήσει με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο με τον Ολυμπιακό όμως να πληρώνει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του.

Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν αρνητικά και πλέον ο Μάρτινς στρέφεται προς Τουρκία μεριά όπου η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμα ανοικτή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα