Με Δημούτσο και Στόιτσεφ η προπόνηση του Πλατανιά

Gazzetta team
Με Δημούτσο και Στόιτσεφ η προπόνηση του Πλατανιά

bet365

Η προετοιμασία του Πλατανιά για το φιλικό με τον ΟΦΗ ολοκληρώθηκε, με τους Δημούτσο και Στόιτσεφ να βγάζουν ένα μέρος αυτής την Παρασκευή.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την αυριανή φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΟΦΗ στα Περιβόλια.

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής, δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, ενώ στην προπόνηση πήραν μέρος, ο ΕλίνιΔημούτσος και ο Μίλος Στόιτσεφ.

Η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ θα διεξαχθεί αύριο (2/9/17) στις 7μ.μ. στα Περιβόλια και η είσοδος για τους φιλάθλους είναι ελεύθερη.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Ελλάδα – Γαλλία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

 

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, υπενθύμισε ότι στην κεντρική είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει ειδικό κουτί, για να στηρίξουμε όλοι την μικρή Ευαγγελία και να την βοηθήσουμε να κάνει το ταξίδι προς την ελπίδα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα