Τζιόλης: «Θα ματώσουμε με το Βέλγιο»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο έμπειρος χαφ τόνισε πως πλέον στην Εθνική καλούνται να σκεφθούν την αναμέτρηση της Κυριακής
Η Εθνική μας έμεινε σήμερα στο 0-0 με την Εσθονία, όμως ο Τζιόλης τόνισε πως παρά την απογοήτευση που υπάρχει πλέον όλοι καλούνται να σκεφθούν την αναμέτρηση με το Βέλγιο που ακολουθεί. «Μας αφήνει απογοήτευση το αποτέλεσμα. Μας παρηγορεί κάπως ότι δεν κέρδισε η Βοσνία, αλλά αποτύχαμε. Ο συνδυασμός της απώλειας κάποιων παικτών και ότι το παιχνίδι έγινε σε μία περίοδο που οι παίκτες δεν έχουμε ρυθμό, μας οδήγησε να μην έχουμε την απόδοση που θέλαμε. Η Εθνική ομάδα έχει ματώσει για να πάρει τις προκρίσεις που έχει πάρει. Με το Βέλγιο θα... ματώσουμε και θα τα δώσουμε όλα», είπε στη κάμερα του COSMOTE TV.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.