«Ναυάγιο» στην μεταγραφή Βλαχοδήμου!

«Ναυάγιο» στην μεταγραφή Βλαχοδήμου!

Νίκος Αθανασίου
«Ναυάγιο» στην μεταγραφή Βλαχοδήμου!

bet365

Παναθηναϊκός και Μπενφίκα δεν πρόλαβαν τις χρονικές προθεσμίες και ως εκ τούτου δεν προχωράει τώρα η μεταγραφή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου που προέβλεπε και την μετακίνηση του Όλα Τζον στο «τριφύλλι»!

Δοκίμασε την τύχη σου και μπες στην κλήρωση για ένα Opel Adam (21+)!

Το «τριφύλλι» ήταν κοντά στην ολοκλήρωση ενός σπουδαίου deal αλλά ο χρόνος αποδείχθηκε ανίκητος αντίπαλος! Οι συζητήσεις της Μπενφίκα με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ και τον Όλα Τζον «ναυάγησαν», μιας και οι δύο ομάδες δεν πρόλαβαν τα χρονικά περιθώρια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Πάντως, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, οι «αετοί» το επόμενο διάστημα θα επανέλθουν για να κάνουν δικό τους τον 23χρονο άσο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα