«Ένγκελς, μία ήρεμη και σταθερή δύναμη στην άμυνα» (vids)

«Ένγκελς, μία ήρεμη και σταθερή δύναμη στην άμυνα» (vids)

Δημήτρης Τομαράς
«Ένγκελς, μία ήρεμη και σταθερή δύναμη στην άμυνα» (vids)

bet365

Ο Stijn Joris, Βέλγος δημοσιογράφος αναλύει στο Gazzetta.gr τις ικανότητες του Μπιορν Ένγκελς και το πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά.

Ο δημοσιογράφος του HLN Sport, Stijn Joris, αναφέρθηκε μιλώντας στο Gazzetta.gr σε μία από τις πιο ακριβές πωλήσεις που έκανε φέτος η Μπριζ, καθώς η μετακίνηση του Μπιόρν Ένγκελς στον Ολυμπιακό θα κοστίσει πάνω από 7 εκατ. ευρώ!

«Ο Ένγκελς είναι μία ήρεμη και σταθερή δύναμη στην άμυνα. Εάν δεν είχε και δύο τραυματισμούς που τον άφησαν πίσω θα ήταν ξεκάθαρα σε επίπεδο Premier. Ακόμα και έτσι ο Ολυμπιακός έχει πάρει έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών στο Βέλγιο. Έχει εξαιρετικά δυνατό κορμί, είναι ψηλός αλλά και σκόρερ σε στατικές κυρίως φάσεις. Δεν είναι ο απόλυτος καθοδηγητής της άμυνας, όμως είναι μία δυνατή προσθήκη και ένας καθαρός αμυντικός. Ένας αμυντικός με καλά κοψίματα, που δεν παίζει βρώμικα (σ.σ. η επεξήγηση είναι ως προς το καθαρός αμυντικός)», σημείωσε αρχικά.

«Για φέτος ο Ένγκελς ήταν μία από τις πιο ακριβές παραχωρήσεις παίκτη που έκανε η Μπριζ. Είναι ένα παιδί που από πολύ μικρός ήταν ταλέντο και άρχισε να παίζει τακτικά. Οι τραυματισμοί που ανέφερα και πριν δεν τον άφησαν να πάει ξανά στο τοπ επίπεδό του, όμως έχει προσπαθήσει πολύ και έχει περάσει και από Εθνική. Και πιο παλιά και σχετικά πρόσφατα ήταν να πάρει μεταγραφή καθώς πάντα υπήρχε ενδιαφέρον για αυτόν. Γι' αυτό και έπαιζε λιγότερο για ένα διάστημα. Πάντα είχε όνειρό του την Premier και μία μεταγραφή στην Αγγλία και είναι μεγάλος φαν της Άρσεναλ. Ως χαρακτήρας είναι πολύ καλός. Εργατικός, σοβαρός και οικογενειάρχης. Ένας παίκτης ομάδας και προφανώς και φυσικά μπορεί να βοηθήσει αισθητά τον Ολυμπιακό», συμπλήρωσε ο Joris για τον Ένγκελς, μεταφέροντας επίσης την μεγάλη χαρά του εν λόγω άσου για την μεταπήδησή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα