Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μανθάτης

Θοδωρής Βασίλης
Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μανθάτης

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Γιώργος Μανθάτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα, δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνει τις μεταγραφές του ο ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι Ηπειρώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση με την μορφή δανεισμού του Γιώργου Μανθάτη με τον νεαρό άσο να υπογράφει αυτή την ώρα για τις επόμενες 2 σεζόν.

Ο 20χρονος εξτρέμ δεν βρισκόταν στις επιλογές του Μπέσνικ Χάσι και δύσκολα θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής της φετινή χρονιά. Έτσι, αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στον ΠΑΣ Γιάννινα, από την στιγμή που δεν κατάφερε να βρει ομάδα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Βέλγιο.

Ο Μανθάτης ουσιαστικά είναι ο παίκτης που «χρωστούσε» ο Ολυμπιακός στον ΠΑΣ στο πλαίσιο της μεταγραφής του Λεονάρντο Κούτρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα