Πέτροβιτς: «Είχαμε πρόταση από Ολυμπιακό για Μπάρισιτς»

Πέτροβιτς: «Είχαμε πρόταση από Ολυμπιακό για Μπάρισιτς»

Δημήτρης Τομαράς
Πέτροβιτς: «Είχαμε πρόταση από Ολυμπιακό για Μπάρισιτς»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Όσιγιεκ, Πέτροβιτς, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός ήταν μέσα στις ομάδες που έκαναν κρούσεις για τον ακραίο μπακ Μπάρισιτς.

Πρόκειται για τον 24χρονο διεθνή Κροάτη ακραίο αμυντικό Μπόρνα Μπάρισιτς και αρχηγό της Όσιγιεκ. Φέτος έχει 13 ματς με 3 γκολ και 2 ασίστ. Ο Άλεν Πέτροβιτς, αθλητικός διευθυντής της Όσιγιεκ, Άλεν Πέτροβιτς, ισχυρίστηκε για την κρούση του Ολυμπιακού και άλλων ομάδων:

Είχαμε έξι πολύ σοβαρές προσφορές για τον Μπάρισιτς. Αρχικά από Ραπίντ Βιέννης, μετά από Ντιναμό Κιέβου και ύστερα από τρεις ομάδες της Serie A. Στο τέλος είχε την δυνατότητα να πάει στον Ολυμπιακό, που απέκλεισε την Ριέκα και έκανε μία πολύ καλή κρούση. Δεν έγιναν δεκτές οι προσφορές. Καμία εξ αυτών και αποφασίστηκε να μείνει στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα