Τryout camp της Valencia CF στην Αθήνα

Τryout camp της Valencia CF στην Αθήνα

Gazzetta team
Τryout camp της Valencia CF στην Αθήνα

bet365

Η Global Premier Soccer South East Europe διοργανώνει Tryout camp, στην Αθήνα από 15-17 Σεπτεμβρίου 2017, για παίκτες και τερματοφύλακες γεννημένους από το 2000 έως το 2007, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση προπονητών της Ακαδημίας της Valencia CF.

Το πρώτο βήμα του προγράμματος Elite θα δοθεί στην Αθήνα 15 με 17 Σεπτεμβρίου με τη διοργάνωση ενός trial camp υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση προπονητών της Ακαδημίας της Valencia C.F. To camp θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Fous de Foot, Τριπτολέμου 42, στη Βάρη. Υπεύθυνοι γι’ αυτό θα είναι ο κύριος Antonio Hernandez, Διευθυντής μεθοδολογίας της ακαδημίας της Βαλένθια, ο κύριος Antonio Navarro προπονητής της ακαδημίας της Βαλένθια και υπεύθυνος του προγράμματος Elite, και ο κύριος Rafael Fernandez, προπονητής της GPS Spain / Valencia C.F.

Η Valencia Club De Futbol είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και μεγαλύτερους συλλόγους του ισπανικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχοντας ως έδρα το επιβλητικό Mestalla χωρητικότητας 55.000 θέσεων στο οποίο σε κάθε αγωνιστική ημέρα δημιουργείται μία από τις πιο συγκλονιστικές ατμόσφαιρες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η Βαλένθια έχει κερδίσει έξι τίτλους της La Liga, επτά τρόπαια Copa del Rey, δύο Cup Fairs (ο προκάτοχος του κυπέλλου UEFA), ένα Κύπελλο UEFA, ένα Κύπελλο Κυπελλούχων UEFA και δύο UEFA Super Cup της. Επίσης, έφτασε σε δύο συνεχόμενους τελικούς του UEFA Champions League, χάνοντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2000 και από τη Μπάγερν Μονάχου στα πέναλτι το 2001.

Μες τα χρόνια, το club έχει κατακτήσει παγκόσμια φήμη για την παραγωγική ακαδημία νέων της που παράγει ταλέντα παγκόσμιας κλάσης όπως: David Silva, Jordi Alba, Juan Bernat Velasco, José Luis Gayà, Paco Alcácer, Raúl Albiol, Miguel Ángel Angulo, Gaizka Mendieta, Javier Farinós, Fernando, Andrés Palop and David Albelda και άλλοι.

Η Global Premier Soccer (GPS) είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς στις ΗΠΑ με ειδίκευση στην εξέλιξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Είναι ενεργή σε 22 πολιτείες και περιοχές των Η.Π.Α και του Καναδά. Εκτός από τους δεκαοκτώ ερασιτεχνικούς συλλόγους που η GPS συνεργάζεται στην Αμερική, ο οργανισμός παράλληλα δραστηριοποιείται σε άλλα έντεκα σχετικά προγράμματα, τα οποία υποστηρίζονται από το μοντέλο της. Παράλληλα η εταιρία λειτουργεί δύο Ιδιωτικές Διεθνής ποδοσφαιρικές Ακαδημίες για ταλαντούχους παίκτες, η πρώτη βρίσκεται στην Αγγλία και η δεύτερη στην Ισπανία.

Tο πρόγραμμα ποδοσφαίρου της GPS / Valencia C.F. στοχεύει στην εξάπλωση της εικόνας και της φιλοσοφίας της Valencia C.F. σε όλο τον κόσμο και στη διάδοση της φημισμένης μεθοδολογίας του συλλόγου σε κάθε μέρος του πλανήτη.

Το «GPS Southeast Europe / Valencia C.F. Soccer Program» έχει ως στόχο να εντοπίσει, να προπονήσει και να αναπτύξει τους πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε κάθε περιοχή της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης λειτουργώντας ως ένα εκτεταμένο δίκτυο scouting για την Valencia CF. Για να επιτευχθεί αυτό, τα πιο ταλαντούχα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εισέλθουν στο πρόγραμμα Elite να προπονηθούν και να αξιολογηθούν σε ειδικά σχεδιασμένα Camp υπό την καθοδήγηση της εξειδικευμένης προπονητικής ομάδας της GPS Southeast Europe / Valencia C.F.

Σκοπός του Elite Program είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ταλαντούχων νεαρών ποδοσφαιριστών, ώστε να διεκδικήσουν θέση εάν επιλεχθούν στην ακαδημία της Valencia C.F. με τη συμπλήρωση του 16ου έτους από τη γέννηση τους.

Το πρόγραμμα αφορά παίκτες και τερματοφύλακες γεννημένους τα έτη 2000 έως 2007 και χωρίζεται σε τρείς φάσεις:

1η Φάση: Πανελλαδικά

Elite Development Camps

Ηλικιακές κατηγορίες:

U-18 (2000) U17 (2001-2002) U15 (2003-2004) U13 (2005-2006) U11 (2007)

2η Φάση: Επίλεκτοι Νοτιοανατολικής Ευρώπης – NATIONAL TEAM

Εκείνοι που θα θεωρηθούν έτοιμοι για το επόμενο βήμα, θα κληθούν να σχηματίσουν την Εθνική Ομάδα της χώρας τους, που θα προπονηθεί και θα αντιμετωπίσει σε αγώνες τους καλύτερους παίκτες από όλες τις περιοχές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης σε εξειδικευμένα Camp και διεθνή τουρνουά.

3η Φάση: SOUTH EAST EUROPE ELITE PROGRAM – INTERNATIONAL TEAM

Επίλεκτη Ομάδα ανά ηλικιακή κατηγορία: 18 παίκτες ανά ομάδα

Ταξίδι στην Ισπανία: Φιλικοί Αγώνες με ακαδημία Valencia CF & GPS Spain εναλλακτικά συμμετοχή σε επίσημο τουρνουά.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 09.30 έως 16.30 :

Τηλέφωνα: 6982971731, 00357 97845821

Ε-mail: [email protected]

Web page: http://www.gps-see.eu

Facebook: GPS SEE / Valencia CF

 

Τελευταία Νέα