Πετάει για Κύπρο ο Μαρτίνες

Πετάει για Κύπρο ο Μαρτίνες

bet365

Στον Απόλλωνα Λεμεσού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκο Μαρτίνες, με τον Ολυμπιακό να τα βρίσκει για το δανεισμό του παίκτη με τον κυπριακό σύλλογο.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Γαλλία – Ολλανδία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Νίκο Μαρτίνες επιστρέφει στην Κύπρο! Μετά την Ανόρθωση και τους Western Sydney Wanderers, ο Αργεντινός θα φορέσει την φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού, ένα φλερτ που κρατάει από πέρυσι.

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με το σύλλογο της Κύπρου και έτσι, αφού τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός θα πετάξει για το «νησί της Αφροδίτης» ώστε να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μετακίνησης του.

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης ήταν κοντά στην Philadelphia Union, αλλά την τελευταία στιγμή του παρουσίασαν άλλα δεδομένα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα