Ώρα άφιξης Αραούχο: 20:40! (pic)

Ώρα άφιξης Αραούχο: 20:40! (pic)

Γιώργος Τσακίρης
Ώρα άφιξης Αραούχο: 20:40! (pic)

bet365

Όπως ο ίδιος ο Αργεντινός "killer" ενημέρωσε, απόψε φθάνει Αθήνα για να σφραγίσει την επιστροφή του στην ΑΕΚ και ο κόσμος της Ένωσης δεν... κρατιέται.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Γαλλία – Ολλανδία, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Το μοναδικό θέμα που απασχολούσε τους φίλους της ΑΕΚ μετά την γνωστοποίηση της επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στην αγαπημένη τους ομάδα ήταν η ώρα άφιξής του στην ελληνική πρωτεύουσα. Τα τηλέφωνα "έσπασαν", στα social media δεν υπήρχε άλλο θέμα συζήτησης και για ώρες πολλές επικράτησε ένας μεγάλος πανικός.

Κι αυτό διότι είναι τέτοια η εκτίμηση και η αγάπη των ΑΕΚτσηδων στο πρόσωπο του "Τσινο" που θέλουν να το δείξουν εμπράκτως με υποδοχή στο "Ελ. Βενιζέλος". Αναγνωρίζουν την αγωνιστική του αξία που θα απογειώσει την γραμμή κρούσης της ΑΕΚ, την ώρα που δεν μπορούν να μην αναγνωρίσουν όλα όσα έκανε και ο ίδιος (και ήταν πολλά) προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα για να φορέσει την αγαπημένη του κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ώρα άφιξης Αραούχο λοιπόν: 20:40 μέσω Μιλάνο στην Αθήνα και ήδη πολλοί φίλοι της ΑΕΚ προσαρμόζουν το πρόγραμμα τους σήμερα με δεδομένο ότι θα επισκεφτούν το βράδυ το αεροδρόμιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα