Σκέψεις για Φούντα στην ΑΕΚ
Όπως αναφέρει η εφημερίδα η «Ώρα των Σπορ» η Ένωση εξετάζουν την περίπτωση της επιστροφής (έπαιζε στην Ένωση το διάστημα 2011-13) του 22χρονου εξτρέμ ο οποίος είναι ελεύθερος και αν αποκτηθεί αναμένεται να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα της Super League, αφού θεωρούν πως ο παίκτης έχει ακόμη περιθώρια εξέλιξης.
Ο Φούντας την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός από την Σάλτσμπουργκ στον Πανιώνιο, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, Σάλτσμπουργκ, Γκρόντιγκ και Λίφερινγκ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
