Ομάρ: «Έχω συμφωνήσει για νέο διετές συμβόλαιο»

Ομάρ: «Έχω συμφωνήσει για νέο διετές συμβόλαιο»

Δημήτρης Τομαράς
Ομάρ: «Έχω συμφωνήσει για νέο διετές συμβόλαιο»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με δηλώσεις του επισήμανε πως έχει συμφωνήσει να υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και ενώ έχει έναν ακόμα χρόνο με το υπάρχον deal.
Οι δηλώσεις του στο Nettavisen:
Όπως είναι τα πράγματα τώρα είμαι στον Ολυμπιακό και είμαι πολύ καλά. Έχω δεχθεί μία πρόταση για νέο συμβόλαιο. Δεν έχω υπογράψει ακόμα αλλά όλα δείχνουν πως θα το πράξω. Έχω συμφωνήσει για αυτό. Έχω έναν ακόμα χρόνο στο υπάρχον συμβόλαιο και έχω συμφωνήσει για επέκταση ακόμα 2 ετών. Έτσι μιλάμε για σύνολο τρία χρόνια. Για το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων άκουσα και εγώ αλλά δεν επιβεβαιώνω κάτι. Το καλύτερο για μένα τώρα είναι ο Ολυμπιακός. Το Champions League είναι ένα μεγάλο κίνητρο και θα ήθελα να κάνω μία πολύ καλή σεζόν μετά τους τραυματισμούς που είχα. Θα ήθελα να γυρίσω στο επίπεδο που ήμουν πριν τον τραυματισμό μου. Στην ομάδα με ενημέρωσαν πως είμαι ένα πολύ σημαντικό μέλος και ο κόουτς Χάσι με πιστεύει πολύ. Μου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είμαι και αρχηγός της ομάδας τώρα.
Δεν είναι κάτι που το σκέφτεσαι πολύ. Τα πράγματα εξελίσσονται γρήγορα. Είμαι περήφανος και χαρούμενος για όλο αυτό. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να είμαι καλά και να παίζω. Θα έχουμε τρομερά ματς με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα. Την Μπάρτσα πάντα την έβλεπα και πάντα θαύμαζα τους παίκτες της και το πως αγωνίζονται. Το στιλ παιχνιδιού τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα