«Δανεικός στον Ολυμπιακό ο Ντράγκοβιτς»

Gazzetta team
«Δανεικός στον Ολυμπιακό ο Ντράγκοβιτς»

bet365

Γερμανικό Μέσο υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς ως δανεικό από την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ντεπ. Καπιατά – Σέρο Πορτένιο με 0% Γκανιότα. *Ισχύουν όροι και Προϋοθέσεις (+21).

Με την πώληση του Ρέτσου στην Μπάγερ Λεβερκούζεν να είναι στην τελική ευθεία, φαίνεται ότι ανοίγει ο δρόμος για την ενίσχυση της ερυθρόλευκης άμυνας με μια σπουδαία προσθήκη.

Σύμφωνα με το «Kicker», ο Αλέξανταρ Ντράγκοβιτς θα πιάσει Λιμάνι ως δανεικός.

«Οι δρόμοι της Μπάγερ Λεβερκούζεν και του Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς μπορεί σύντομα να χωρίσουν. Ο Αυστριακός διεθνής αμυντικός μπορεί να παραχωρηθεί ως δανεικός στον Ολυμπιακό. Η ελπίδα της Μπάγερ είναι ότι ο 26χρονος λόγω της συμμετοχής του στο Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει στόχος για πιο πλούσιες ομάδες», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Ο Ντράγκοβιτς έχει καταγωγή από τη Σερβία αλλά έχει παίξει στην εθνική Αυστρίας 54 φορές. Έχει ύψος 1.86 και αφότου έπαιξε σε Αoύστρια Βιέννης και Βασιλεία, μετά πήγε στη Ντιναμό Κιέβου και το 2016 μετακόμισε στις «ασπιρίνες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα