Στη Λεβερκούζεν ο Ρέτσος με 22 εκατ. ευρώ!

Διονύσης Δελλής
Στη Λεβερκούζεν ο Ρέτσος με 22 εκατ. ευρώ!

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Παναγιώτης Ρέτσος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπάγερ Λεβερκούζεν με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του 22.000.000 ευρώ!

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ντεπ. Καπιατά – Σέρο Πορτένιο με 0% Γκανιότα. *Ισχύουν όροι και Προϋοθέσεις (+21).

Με 22 εκατ ευρώ επέστρεψαν οι Γερμανοί στο τραπέζι.

Ακριβώς στον επίλογο του καλοκαιριού, η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν με προσφορά 22 εκατ ευρώ έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την μετακίνηση του Παναγιώτη Ρέτσου στη Μπουντεσλίγκα.

Ουσιαστικά το «deal» έκλεισε από χθες το βράδυ. Υπογραφές όμως δεν έχουν πέσει ακόμη. Θα συμβεί τις επόμενες ώρες επί Αθηναϊκού εδάφους διότι ο Ρέτσος βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας.

Αυτή ήταν η...τρίτη και όπως φαίνεται φαρμακερή πρόταση των Γερμανών στον Ολυμπιακό, μέσα στον τελευταίο μήνα. Η πρώτη στα τέλη Ιουλίου ήταν της τάξης των 16 εκατ ευρώ και η δεύτερη πριν από την ρεβάνς με την Ριέκα έφτασε στα 18 εκατ ευρώ. Εννοείτε πως γκρεμίζει κάθε προηγούμενο «ρεκόρ» για τον Ολυμπιακό αλλά και συνολικά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το φράγμα των 20 εκατ ευρώ …

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα