Εκλεισε ο Μπιόρν Ενγκελς στον Ολυμπιακό

Εκλεισε ο Μπιόρν Ενγκελς στον Ολυμπιακό

Αντώνης Σαούλης
Εκλεισε ο Μπιόρν Ενγκελς στον Ολυμπιακό

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την Μπριζ και ο 23χρονος στόπερ θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα». Τι «παίζει» με Ρέτσο.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ντεπ. Καπιατά – Σέρο Πορτένιο με 0% Γκανιότα. *Ισχύουν όροι και Προϋοθέσεις (+21).

Και οι μεταγραφικές εκπλήξεις συνεχίζονται. Χθες ήταν ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ο οποίος έκλεισε (όπως διαβάσετε πρώτοι στο gazzetta.gr) και το βράδυ ήταν στην Αθήνα, σήμερα είναι ο Μπιορν Ενγκελς! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την Μπριζ και ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού κι αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί το τυπικό της υπόθεσης!

Μίλαμε για έναν παίκτη για τον οποίο τον Απρίλιο η Αρσεναλ τον είχε βάλει στον στόχαστρό της (υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν την ομάδα του Αρσεν Βενγκέρ να δίνει μέχρι και 12 εκατομμύρια λίρες), αλλά και το καλοκαίρι η Στόουκ επιθυμούσε διακαώς τον παίκτη (κι έφτασε μέχρι τα 8,5 εκατομμύρια λίρες σύμφωνα πάντα με τους Αγγλους). Tελευταία ομάδα που ενδιαφέρθηκε ήταν η Φούλαμ η οποία ωστόσο χθες «αποσύρθηκε από την περίπτωσή του».

Προφανώς γιατί ο Ολυμπιακός τις πρόλαβε. Οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κατάφεραν κι έπεισαν αρχικά τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό (διεθνή με την U21 του Βελγίου) και μέχρι αργά χθες το βράδυ ήταν σε διαπραγματεύσεις με την Μπριζ. Οι δύο ομάδες τελικά τα βρήκαν (δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ούτε από την Μπριζ, ούτε μέσα από τον Ολυμπιακό το ποσό της συμφωνίας) και ο Ολυμπιακός βάζει στο ρόστερ του Μπιόρν Ενγκελς.

Ο Ενγκελς αναμένεται (λογικά) μέσα στην μέρα στην Ελλάδα (μη ξεχνάτε πως αύριο τελειώνει η μεταγραφική περίοδος) για να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

ΤΙ «ΠΑΙΖΕΙ» ΜΕ ΡΕΤΣΟ
Οπως είναι λογικό η μεταγραφή του Μπιορν Ενγκελς αυξάνει τα σενάρια που θέλουν τον Παναγιώτη Ρέτσο να πωλείται. Πως έχουν τα δεδομένα στην περίπτωση του νεαρού μπακ; Η τελευταία ομάδα που μπήκε στο κόλπο για τον Ρέτσο ήταν η Ρεν. Σύμφωνα με του Γάλλους δίνει 20 εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό αμυντικό! Υπάρχει όμως πάντα η Λεβερκούζεν (τελευταία της πρόταση 18 εκατ. ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης) αλλά και η Λιόν...

Μένει να δούμε εάν οι Γερμανοί θα κάνουν ρελάνς και θα ικανοποιήσουν τον Ολυμπιακό ή θα φτιάξει βαλίτσες για Γαλλία ο νεαρός αμυντικός. Εκτός και αν οι «ερυθρόλευκοι» αποφασίσουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή (υπήρχε πάντα στο μυαλό της διοίκησης και αυτή η απόφαση) αν και το συγκεκριμένο σενάριο πλέον συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες μιας και το ρόστερ συνεχίζει ν' αυξάνεται!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα