Το σενάριο για Ντράγκοβιτς και οι δύο επιλογές Ουσίγιος

Το σενάριο για Ντράγκοβιτς και οι δύο επιλογές Ουσίγιος

Gazzetta team
Το σενάριο για Ντράγκοβιτς και οι δύο επιλογές Ουσίγιος

bet365

Από την Αυστρία διαρρέεται σενάριο για Ολυμπιακό και τον εξαιρετικά ακριβό στόπερ Ντράγκοβιτς, οι επιλογές από Αργεντινή από Ουσίγιος καλά κρατούν και ενώ οι... σειρήνες για Ρέτσο δεν σταματούν.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ντεπ. Καπιατά – Σέρο Πορτένιο με 0% Γκανιότα. *Ισχύουν όροι και Προϋοθέσεις (+21).

Πέραν της προσπάθειας του Ολυμπιακού για τον Ένγκελς υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις στόπερ και ενώ το πρέσινγκ για Ρέτσο καλά κρατεί. Αυστριακές πηγές έβαζαν στο... κόλπο τον 26χρονο διεθνή σέντερ μπακ της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, που έχει συνδεθεί παράλληλα με ένα σωρό ομάδες από Ιταλία και Τουρκία και που η ομάδα του τον είχε καιρό τώρα στην transfer list. Πρόκειται για ιδιαίτερα ακριβή περίπτωση με τους Αυστριακούς να αναφέρουν πως ενδιέφερε τον Ολυμπιακό και άλλες πηγές ότι θα μπορούσε ακόμα και να κλείσει. Η πλευρά του παίκτη και για την ακρίβεια ο ατζέντης του ανέφεραν ότι δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν το παραμικρό για Ολυμπιακό και πως απλώς γίνονται επαφές για το μέλλον του παίκτη και προφανώς για την επόμενη ομάδα του.

Επίσης από Αργεντινή με τις... ευλογίες του Ουσίγιος υπάρχει η επιλογή του 23χρονου Χερμάν Κόντι με ύψος πάνω από 1.90 (σ.σ. σέντερ μπακ της Κολόν). Επίσης του 22χρονου στόπερ της Ρίβερ Πλέιτ, Αλεξάντερ Μπαρμπόσα, που και αυτός είναι πάνω από 1.90. Πάντως για την περίπτωση του Αυστριακού άσου αναφέρθηκε και το «kicker» γράφοντας πως ο Ντράγκοβιτς υπάρχει πιθανότητα να παίξει στον Ολυμπιακό την ερχόμενη χρονιά με την μορφή δανεισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα