Πάτησε Ελλάδα και πάει για υπογραφές ο Τζούρτζεβιτς! (pics & vid)

Πάτησε Ελλάδα και πάει για υπογραφές ο Τζούρτζεβιτς! (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Πάτησε Ελλάδα και πάει για υπογραφές ο Τζούρτζεβιτς! (pics & vid)

bet365

Έφτασε το βράδυ της Τρίτης στην Ελλάδα ο Τζούρζεβιτς με χαρά και έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα για 4 χρόνια. Το Gazzetta.gr ήταν στο αεροδρόμιο.

Από νωρίς το μεσημέρι είχε ενημερωθεί πρώτοι και έγκυρα από το Gazzetta.gr για το οριστικό deal με Τζούρτζεβιτς και Ολυμπιακό.

Αργότερα προέκυψε και η σχετική επιβεβαίωση από τον Ολυμπιακό και η άφιξη του παίκτη για τις 20.25 το βράδυ με πτήση από το Βελιγράδι. Το αεροπλάνο που μετέφερε τον Τζούρτζεβιτς έφτασε εν τέλει στην Αθήνα στις 20.31, δηλαδή με μία μικρή καθυστέρηση. Στις 20.50 βγήκε από την αίθουσα αφίξεων και ενώ τον περίμεναν λίγοι φίλαθλοι των Πειραιωτών για να τον αποθεώσουν (σ.σ. με χειροκρότημα και συνθήματα). Δεν έκανε δηλώσεις και αναχώρησε για μικρή ξεκούραση και μετά τα απαιτούμενα διαδικαστικά επί της μεταγραφής.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο 23χρονος Ούρος Τζούρζεβιτς που παίζει κυρίως φορ αλλά και εξτρέμ φέτος με Παρτιζάν είχε 11 ματς με 7 γκολ και 3 ασίστ. Την περασμένη χρονιά ο διεθνής στράικερ είχε 34 αγώνες με 28 τέρματα και 2 ασίστ. Θα κλείσει με συμβόλαιο 4 ετών με το deal να είναι στα 2,5 εκατ. ευρώ συν 15% ποσοστό μεταπώλησης. Με τον Τζούρτζεβιτς πάντως δεν κλείνουν οι μεταγραφές στο Λιμάνι. Υπάρχουν ακόμα ανοιχτές υποθέσεις με πιθανότητα δυνατής έκπληξης αλλά και το ενδεχόμενο να γίνουν άλλες 2 - 3 προσθήκες, συν το ότι μέχρι τελευταία στιγμή θα υπάρχουν και αποχωρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα