Καθάριος τριετίας στον Λεβαδειακό

Δημήτρης Τομαράς
Καθάριος τριετίας στον Λεβαδειακό

bet365

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Καθάριου με συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, προσθέτοντας έναν ακόμα Έλληνα στο δυναμικό της.
Ο Καθάριος που ήταν εκτός πλάνων στον Πανιώνιο έλυσε το συμβόλαιό του προκειμένου να κλείσει στον Λεβαδειακό. Η ανακοίνωση των Βοιωτών:
Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Καθάριου ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων με την ομάδα. Ο Νίκος Καθάριος είναι 23 ετών (7 Οκτωβρίου 1994) και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανιωνίου ενώ έχει αγωνιστεί και σε Πανθρακικό και Αγροτικό Αστέρα. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ήταν και επιλογή του Ολυμπιακού (το 2014 μεταγραφή από Πανθρακικό) στον οποίο ανήκε για λίγα χρόνια μένοντας πέρυσι ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα