Εκτός με θλάση ο Νικολιάς

Gazzetta team
Εκτός με θλάση ο Νικολιάς

bet365

Νοκ-άουτ για ένα μήνα θα μείνει ο Αλέξανδρος Νικολιάς του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τη θλάση που υπέστη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Καϊζερσλάουτερν – Αϊντραχτ Μπράουνσβαϊγκ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

Ο 23χρονος μέσος αποχώρησε στο 18 λεπτό του αγώνα κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του. Στον αντίποδα, μικρότερη φάνηκε να είναι η ζημιά του Ηρακλή Γαρουφαλιά, που κι αυτός αντικαταστάθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς, αλλά ο δικός του τραυματισμός είναι τράβηγμα, οπότε γλίτωσε τα χειρότερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα