Πήρε και Κυριακίδη ο Σκίμπε

Πήρε και Κυριακίδη ο Σκίμπε

Νίκος Ρόλλας
Πήρε και Κυριακίδη ο Σκίμπε

bet365

Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού κλήθηκε από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό να λάβει μέρος στην προετοιμασία για τα παιχνίδια με Εσθονία και Βέλγιο.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Καϊζερσλάουτερν – Αϊντραχτ Μπράουνσβαϊγκ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

Και τέταρτο τερματοφύλακα κάλεσε ο Μίκαελ Σκίμπε στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στην Εσθονία και το Βέλγιο.

Αρχικά ο Γερμανός τεχνικός είχε συμπεριλάβει στις επιλογές του μόνο τον Ορέστη Καρνέζη και τον Στέφανο Καπίνο, ενώ την Παρασκευή πρόσθεσε και τον Γιάννη Ανέστη.

Την Δευτέρα το πρωί όμως, η... παρέα μεγάλωσε ακόμη περισσότερο, καθώς κλήση έλαβε και ο Δημήτρης Κυριακίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Ο κ. Μίκαελ Σκίμπε απηύθυνε πρόσκληση στον Δημήτρη Κυριακίδη, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τους αγώνες εναντίον της Εσθονίας και του Βελγίου για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα