Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 2-2

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια 2-2

bet365

Ο Ασένσιο τα έβαζε, ο Μπενζεμά τα έχανε και η Ρεάλ, που παρατάχθηκε με πολύ σημαντικές απουσίες, έμεινε στο 2-2 με την Βαλένθια στη Μαδρίτη.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Καϊζερσλάουτερν – Αϊντραχτ Μπράουνσβαϊγκ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

Η Ρεάλ υποδέχθηκε την Βαλένθια, έχοντας πολλές απουσίες, όμως στο τέλος αυτό που πλήρωσε ήταν το ότι δεν είχε το εύκολο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν αξιοπρεπέστατα, όμως οι παίκτες του Ζιντάν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, την πλειοψηφία των οποίων είδαν να σπαταλάει ο Μπενζεμά, που βρέθηκε σε κακή βραδιά. Κακός και ο Μπέιλ, με τον Ασένσιο να προσπαθεί να σώσει την παρτίδα, αλλά να μην μπορεί να τα κάνει όλα μόνος και την Βαλένθια να φεύγει με ισοπαλία 2-2 από τη Μαδρίτη.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την Ρεάλ, που πήρε το προβάδισμα μόλις στο 10’. Λάθος στο κέντρο της Βαλένθια και ο Ασένσιο βρήκε το χώρο να κάνει την ενέργεια και το άψογο πλασέ για το 1-0! Εκεί που όλα έδειχναν να πηγαίνουν για τους γηπεδούχους, ήρθε ο Σολέρ να κάνει το 1-1 στο 18’ και να τους αποσυντονίσει. Οι νυχτερίδες ανέβασαν ρυθμό, ισορρόπησαν και για τα επόμενα 15΄ήταν η καλύτερη ομάδα. Αυτό μέχρι να πάρει ξανά τα πάνω της η Ρεάλ και να πιέσει μετά το 35’.

Ο Μπενζεμά, όμως, έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και φυσιολογικά το 1-1 έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Στο 36’ ο Γάλλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Νέτο στο τετ α τετ, στο 43’ κατάφερε από πολύ κοντά να στείλει την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ στο 45’ έπιασε την κεφαλιά από πολύ καλή θέση για τη δει να περνάει λίγο άουτ.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και στην επανάληψη, με τους Μαδριλένους να έχουν την υπεροχή, αλλά τους φιλοξενούμενους να παραμένουν επικίνδυνοι στην αντεπίθεση. Η πρώτη σημαντική ευκαιρία ήρθε στο 66’ με την κεφαλιά του Μπέιλ, ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα τη στιγμή της αλλαγής του αργότερα, ενώ στο 67’ ο Νέτο έκανε μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Μόντριτς. Στο 77’ ήρθε το σοκ για τους γηπεδούχους, όταν ο Μορένο έκανε ωραία προσπάθεια στην περιοχή και έστρωσε στον Κοντογκμπιά, που σκόραρε στο ντεμπούτο του για το 1-2, όμως στο 83’ ο Ασένσιο είχε την απάντηση, κάνοντας το 2-2 με φάουλ και τον Νέτο να φέρει ευθύνη.

Ο Τζάτζα σπατάλησε δύο εξαιρετικές αντεπιθέσεις της Βαλένθια μέχρι το τέλος λόγω κούρασης, ενώ ο Μπενζεμά από την άλλη πλευρά συνέχισε το βιολί του. Στο 87’ δεν κατάφερε να τελειώσει τη φάση μετά το γύρισμα του Ασένσιο, ενώ στο 88’ ολομόναχος από εξαιρετική θέση κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ! Το εφιαλτικό βράδυ για τον Μπενζεμά ολοκληρώθηκε στο 2’ των καθυστερήσεων, όταν έπιασε την κεφαλιά και είδε τον Νέτο να σώζει με τη βοήθεια του δοκαριού του για να μείνει το 2-2 μέχρι το τέλος.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Νάτσο, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος (84’ Μαγιοράλ), Μόντριτς, Ισκο (46’ Κόβατσιτς), Ασένσιο, Μπέιλ (74’ Βάθκεθ), Μπενζεμά

Βαλένθια (Μαρθελίνο): Νέτο, Μοντόγια (75’ Νάτσο Βιδάλ), Βέζο, Μουρίγιο, Λάτο (83’ Νάτσο Χιλ), Σολέρ, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Γκαγιά, Ροντρίγκο (88’ Σάντι Μίνα), Τζάτζα

 

LA LIGA Τελευταία Νέα